Inspiroidu

Mustan keittiön suunnitteluopas.

PRATO black

6 898 €

Valkoinen keittiö on ollut useimpien kotien vakiovaruste jo vuosia, mutta nyt värit ja persoonallisempi keittiö ovat tulleet muotiin. Keittiö ei ole enää pelkkä keittiö. Se on tila läsnäololle, keskustelulle ja leikille sekä vahva sisustuselementti. Tämä on merkinnyt sitä, että monet ihmiset ovat siirtymässä pois puhtaasta ja kliinisestä valkoisesta keittiöstä ja valitsevat sen sijaan keittiön, jossa on hieman enemmän särmää.

Haaveiletko keittiöstä, joka erottuu edukseen, mutta joka samalla edustaa tanskalaista muotoiluperinnettä? Olisiko musta keittiö sitten sinun juttusi?  Aikana, jolloin valkoinen ja valoisa keittiö on ollut vallitseva useimmissa kodeissa, musta keittiö on valinta, joka erottuu edukseen.

Mikä sitten tekee mustasta keittiöstä niin houkuttelevan.

Tanskalainen muotoilu mustassa keittiössä.

Väri ei määrittele tanskalaista design-keittiötä, vaan keittiömoduulien muotoilu, niiden materiaalit ja minimalistinen ilme. Mustat keittiömme laajentavat tätä perinnettä kokonaisvaltaisella ilmeellä. 

Musta puinen keittiö saarekkeella

MANO Sera

8 880 €

Leiki yksityiskohdilla.

Epäröinti on ok. Loppujen lopuksi haluamme, että keittiömme kestää monta vuotta. Voit siis halutessasi antaa keittiöllesi enemmän persoonallisuutta luomalla kontrastia perinteisiä vaaleita elementtejä kohtaan. Valitse vaikka mustat kodinkoneet tyypillisen harjatun teräksen sijaan, tai musta allas ja hana, jotka antavat keittiöllesi särmää. Tutustu laajaan valikoimaan kodinkoneita, altaita ja hanoja.

 

Tutustu keittiötuotteisiimme

Viimeistele keittiösi oikealla työtasolla.

Työtason on oltava sekä käytännöllinen että esteettinen. Ennen kaikkea sen on kestettävä kaikki, mitä sille päivittäin tehdään. Lisäksi sen pitäisi myös täydentää keittiön ovia. Musta keittiö ei rajoita valintojasi, vaan antaa sinulle mahdollisuuden luoda voimakkaita kontrasteja värien ja materiaalien välille. 

Luo kontrasti pehmeän ja kovan välille käyttämällä puuviilutettuja keittiön ovia ja graniitti- tai komposiittityötasoa. Tai kehystä mattapintaiset keittiön ovet kiillotetulla työtasolla, jonka pinta on vaalea ja kiiltävä.

Tutustu suureen työtasovalikoimaamme

Valitse kontrasti.

Kaikki on mustavalkoista.

Valitse jyrkkä kontrasti valkoisella työtasolla.

Valkoinen komposiittityötaso.

Hanki kestävä työtaso valkoisesta komposiitista.
Wooden worktop with a black sink

Massiivipuutyötaso.

Massiivipuusta valmistettu työtaso antaa mustalle keittiöllesi orgaanisen ilmeen.

CIMA dark oak

10 613 €

Valitse sävy sävyyn

Säilytä tumma ilme tummalla työtasolla.

Minkälaista ilmettä tavoittelet?

Pitäisikö keittiösi olla hillitty? Vai pitäisikö sen erottua ja vaatia huomiota? Keittiön ovet ovat tärkein asia - valitsemasi ovet antavat keittiöllesi lopullisen ilmeen. Jos haaveilet mustasta ja vaaleasta keittiöstä, jolla on luonnollinen ja tyylikäs ilme, mustat tammiviiluovet voivat olla etsimäsi. Tässä keittiön ovien näkyvä tammirakenne auttaa myös antamaan keittiöllesi orgaanisen ilmeen.

Tutustu ovien suunnitteluvaihtoehtoihin