Harmaan keittiön suunnitteluopas.

PRATO dark grey

9 958 €

Harmaat värit ja sävyt ovat muodissa. Harmaa keittiö ei ole vain kompromissi niille, jotka eivät osaa valita valkoisen ja mustan välillä, vaan se on oma tyylivalintansa. Harmaan sävyt voivat tehdä asioita, joita mikään muu väri ei voi tehdä.

Harmaa antaa neutraalin ja hillityn ilmeen, joka piilottaa sormenjäljet ja tahrat. Lisäksi se korostaa ja vahvistaa keittiöön valitsemiasi kontrasteja. Se on täydellinen tausta värikkäille laatoille tai sille punaiselle monitoimikoneelle, jota olet silmäillyt. 

Tutustutaanpa muutamiin tapoihin, joilla harmaan sävyt voivat olla täydellinen valinta keittiöön.

Tyylikäs ja minimalistinen.

Harmaa keittiö voi olla raaka ja makeuttamaton, tai se voi olla tyylikäs ja minimalistinen vaalean kyyhkynharmaan pehmeissä sävyissä. Kyse on vain siitä, mitä elementtejä yhdistelet. Käytä esimerkiksi vaaleanharmaata pohjaväriä ja valitse kontrastisävyjä muihin elementteihin, kuten työtasoon ja vetimiin.

Täytä keittiösi lempeillä kontrasteilla.

Valkoisen ja harmaan yhdistäminen keittiössä antaa pehmeämmän kontrastin kuin esimerkiksi valkoisen ja mustan yhdistäminen. Tämä antaa keittiöllesi pehmeämmän ilmeen.

Koko keittiössä on mahdollisuus lisätä kontrasteja, olipa kyse sitten keittiön elementtien, kuten työtason, altaan, ovien pinnan, keittiön vetimien tai hanan valinnasta.

Tutustu harmaisiin keittiömalleihimme.

PAVIA pure grey

9 795 €

Musta keittiö keittiösaarekkeella ja värillisillä mustilla etusivuill

MANO dark grey

12 397 €

Luo kontrasteja työtasoilla.

Työtaso on yksi niistä elementeistä, jotka voivat muuttaa keittiötäsi radikaalisti. Voit esimerkiksi luoda kontrastia vaaleanharmaiden ovien ja tumman työtason välille, jossa valo vaaleaa vasten antaa lempeämmän ilmeen ja saa silmät rentoutumaan.

Lue lisää työtasovalikoimastamme täältä

Valitse oikeat vetimet.

Oikea vedin ei täydennä vain ovia, vaan se täydentää keittiön. Jos haaveilet romanttisesta ja harmaasta maalaiskeittiöstä, vaaleat tai tummat nupit voivat antaa viimeisen silauksen, kun taas ovet, joissa on integroidut vetimet, antavat minimalistisen harmaan keittiön.

Tutustu vedinmallistoihimme täällä

Tutustu harmaisiin keittiöihimme.

Tutustu kaikkiin keittiömalleihimme