Inspiroidu

Puukeittiön suunnitteluopas.

CIMA light oak

11 269 €

Puu on luonnon rakennusmateriaali, ja me rakastamme puuta. Siksi olemme myös integroineet tämän kestävän rakennusmateriaalin useisiin elementteihimme. Voit saada työtasoja monista eri puulajeista ja kaapinovia saarni- tai tammiviilulla. Haaveiletko kauniista puukeittiöstä edulliseen hintaan? Lue täältä, miten saat keittiöön lisää puuta ilman, että se räjäyttää keittiöbudjettisi.

Klassinen puusepänkeittiö on valmistettu massiivipuusta. Keittiö on vahva ja kestävä, mutta myös erittäin kallis.

Yhdistämme design-keittiön kevyen ilmeen ja puusepänkeittiön vankkuuden. Budjetistasi riippuen voit hankkia joitakin osia, kuten työtason, massiivipuusta ja kaapinovet laadukkaasta puuviilusta. Molemmat vaihtoehdot antavat orgaanisen ilmeen aitoon tanskalaiseen tyyliin.

Voit harkita

Massiivipuutyötaso.

Työtaso on yksi niistä elementeistä, joilla on suurin vaikutus keittiön yleisilmeeseen. Se täydentää keittiötäsi. Valitsemalla massiivipuusta valmistetun työtason voit antaa keittiöllesi käsintehdyn puusepänkeittiön ilmeen ja tunnelman.

Massiivipuisessa työtasossa on lämmin ja pehmeä hehku verrattuna graniitti- tai keraamisiin keittiötasoihin. Se on myös hiljaisempi, kun lasket sille kattiloita, pannuja ja astioita. Lisäksi voit hioa työtasoa silloin tällöin, kun se alkaa kulua liikaa.

Puulajit kaikkiin keittiöihin

Kaikilla puulajeilla on omat vahvuutensa ja etunsa. Siksi tarjoamme työtasoja useissa eri puulajeissa. Niitä on saatavana eri väreissä ja sävyissä, jotta saat haluamasi ilmeen. Yhteistä niille on kuitenkin se, että niitä on helppo hoitaa ja huoltaa.

Valitse seuraavista: 

  • Saarni
  • Bambu
  • Pyökki
  • Tammi
  • Pähkinä

 

Tutustu laajaan puutyötasovalikoimaamme
Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Orgaaniset ovet, joissa on paljon rakennetta.

Ovet ovat keittiön tärkein sisustuselementti, ja jos haaveilet keittiöstä, jossa on sama luonnollinen ulkonäkö kuin puukeittiössä, voit valita puuviilutetut ovet. Puuviilutetuilla ovilla saat orgaanisen ilmeen, jossa puun luonnollisesta syyrakenteesta tulee keittiön ominaiselementti.

Tutustu laatikoihin

Muutamia puukeittiömalleja.

CIMA dark oak

10 613 €

VEDA light oak

10 751 €

Vastuullinen puu.

Käytämme sertifioitua vastuullista puuta, ja vuonna 2011 meistä tuli yksi ensimmäisistä FSC-sertifioiduista keittiövalmistajista Tanskassa.  FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council, ja se on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka varmistaa, että puiden hakkuut ja tuotanto tapahtuvat olosuhteissa, jotka takaavat paremmat elinolot paikalliselle väestölle metsäalueilla ympäri maailmaa. Ostaessasi FSC-sertifioidun puukeittiön voit olla varma, että se on tuotettu vastuullisissa olosuhteissa, jotka edistävät vihreämpää maailmaa.

Lue lisää FSC:stä

Tutustu puukeittiömalleihimme.

Katso kaikki keittiömallimme täältä