Kylpyhuonepeilit

Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta – koska sillä on tärkeä tehtävä ja koska se osaltaan antaa kylpyhuoneellesi persoonallisen ilmeen. Haluatko pyöreän vai nelikulmaisen peilin, valolla vai ilman entä pitääkö sen toimia myös kaappina? Inspiroidu kylpyhuonepeileistämme täällä.
Tee kylpyhuoneesta suurempi

-- ja hyödynnä tila optimaalisesti.

Peilit ja muut kiiltävät pinnat saavat kylpyhuoneen tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta. Pienessä kylpyhuoneessa voi yksi suuri peli tai mahdollisesti useampi pelti tehdä huomattavan eron. Voit hyödyntää seinätilan sijoittamalla siihen säilytystilaa tarjoavan peilikaapin – erinomainen täydennys kylpyhuonekalusteisiimme. Peilikaapeissamme on sekä sisä- että ulkopuoliset peilit, joten voit katsoa itseäsi myös takaa ja sivuilta. Tyylikäs ja käytännöllinen, kun kampaus pitää saada kuntoon.

Peili integroidulla valaisimella.

Valaisimella varustettu peilimallimme on erinomainen valinta, jos kylpyhuoneessa ei ole luonnonvaloa tai jos haluat optimaalisen valaistuksen esimerkiksi linssien silmiin laittamiseen tai meikkaukseen. Peilin integroidun valaisimen ansiosta sinun ei tarvitse sijoittaa valaisimia altaan läheisyyteen ja saat näin selkeämmän ja puhtaamman ilmeen.