Katso koko kylpyhuoneen etupaneelivalikoimamme

Ulkoisesti se saattaa näyttää vain etusarjalta. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat kuitenkin aina eron Kvikin ja muiden etusarjojen välillä. Eihän ole mikään salaisuus, että etusarjojen on kestettävä melko paljon. Siksi valmistamme etusarjat - tavalliset, vetimettömät tai vedinuralliset - vain erittäin hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Usko meitä - pitkällä aikavälillä tulet arvostamaan sitä. Katso koko ovivalikoimamme alla.

VEDA

VEDA

OMBRA

OMBRA

MANO

MANO

CIMA

CIMA

Kalvopintaiset ovet

Kalvopintaiset ovet

Melamiini-ovet

Melamiini-ovet

PRATO

PRATO

TINTA

TINTA
Hanki kylpyhuoneellesi uusi ilme uusilla eteineillä tai kaapin ovilla.

Valitse oikeat eteiset kylpyhuoneeseesi:

Kylpyhuoneen eteiset ovat tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta, sillä niillä voi olla suuri vaikutus tilan ulkonäköön ja säilytykseen. Kylpyhuoneen julkisivuihin, oviin ja kaapin oviin on monia eri vaihtoehtoja, ja valinta riippuu henkilökohtaisesta tyylistä, toimivuus ja hinta.

Kylpyhuonekaapin ovet ovat suosittu valinta, koska ne tarjoavat tyylikkään ja minimalistisen ilmeen. Ne voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, kuten puusta, lasista ja teräksestä, ja niitä on usein saatavana useissa eri väreissä ja viimeistelyissä.

Ovet ovat toinen vaihtoehto kylpyhuoneen julkisivuihin. Ne voidaan valmistaa puusta tai MDF-levystä, ja ne on usein maalattu tai lakattu kylpyhuoneeseen sopivalla värillä. Ovet voivat olla hyvä vaihtoehto, jos haluat yksinkertaisemman ja perinteisemmän ilmeen.

Ovi on yksittäinen ovi, jota käytetään kaapin tai lipaston peittämiseen. Ne voidaan valmistaa puusta tai MDF-levystä ja usein maalataan tai lakataan kylpyhuoneeseen sopivalla värillä. Ovet ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen.

Kaapin ovi on eräänlainen ovi, jota käytetään kaapin tai lipaston peittämiseen. Ne voidaan valmistaa puusta, lasista tai teräksestä, ja niitä on usein saatavana useissa eri väreissä ja viimeistelyissä. Kaapin ovet ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat lisätä kylpyhuoneeseesi modernia ilmettä.

Kaapin ovilla tarkoitetaan ovia, joita käytetään kaappien tai lipastojen peittämiseen. Ne voidaan valmistaa puusta, lasista tai teräksestä, ja niitä on usein saatavana useissa eri väreissä ja viimeistelyissä. Kaapin ovet ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää tavaroita tyylikkäästi ja samalla tuoda kylpyhuoneeseesi modernia ilmettä.

Kaiken kaikkiaan kylpyhuoneen etuosat, ovet ja kaapin ovet voivat lisätä kylpyhuoneeseen persoonallisuutta ja lisätä säilytystilaa.

BORDO Black

1 104 €