Korkealaatuisia kylpyhuonekaappeja.

Me Kvikissä tiedämme miten valmistetaan märkätilaympäristön kestäviä kylpyhuonekalusteita. Kylpyhuonekaappimme on valmistettu kulutusta kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista; ne ovat helposti puhdistettavia ja pysyvät kauniina ja toimivina monien vuosien ajan. Kvikin monipuolisesta kaappivalikoimasta löydät kylpyhuoneeseesi sopivat kaapit sekä minimalistiseen että klassisempaan tyyliin.

MANO white

2 076 €

Räätälöityjä ratkaisuja kylpyhuoneeseen.

Jos haluat säilyttää kaiken pyyhkeistä vessapaperiin ja varashampoisiin kylpyhuoneen kaapeissa, kannattaa alakaapin lisäksi hankkia tilava korkea kaappi ja mahdollisesti yksi tai useampi yläkaappi. Niissä on tilaa kaikelle ja ne luovat samalla huoneeseen hienon dynamiikan.

Voimme luonnollisesti auttaa sinua kokoamalla juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun.

VEDA white

646 €

Optimaaliset ja selkeät säilytystilat.

Syvillä ja tilavilla laatikoilla hyödynnät kylpyhuonekalusteiden tilat optimaalisesti. Laatikoiden avulla voit laittaa järjestykseen kaikki kylpyhuoneessa säilytettävät pikkutavarat. Samalla hoitotuotteet ja muut päivittäin käytettävät tavarat ovat sekä suurten että pienten käsien ulottuvilla.

Järjestä laatikkosi.

Järjestyksessä oleviin laatikkoihin mahtuu enemmän ja tavara löytyvät helpommin. Siksi suosittelemme älykkäitä laatikkosisustuksiamme. Niiden avulla laitat pikkutavarasi, kuten meikit, voiteet ja kylpytarvikkeet järjestykseen ja helpotat kylpyhuoneen siivousta. Muovisisustukset ovat kestävä ja helppohoitoisia. Jos haluat laatikkoihin ylellisempää lookia, voit harkita bambusisustuksiamme.

Katso kylpyhuonetarvikkeemme