tuotteet

Hoitotuotteet

1 Tuote

Kuma care kit
Kuma care kit

Kuma care kit

Hoito- ja huoltotuote, 8 x 20 x 33 mm

64,90 €

Vain myymälässä
Kuinka huoltaa kylpyhuoneesi työtasot

Löydä oikeat hoitotuotteet työtasollesi:

Kylpyhuoneen työtasot altistuvat usein vedelle, kosteudelle ja lialle, mikä voi ajan myötä aiheuttaa vaurioita ja värimuutoksia. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota niiden huoltoon, jotta niiden kauneus ja kestävyys säilyvät. Yksi parhaista tavoista suojata työtasot käyttämällä puuöljyä.

Puuöljy on yksi yleisimmistä puisten työtasojen hoitotuotteista. Se tunkeutuu puuhun ja suojaa sitä kosteudelta ja vaurioilta antaen samalla työtasolle kauniin kiillon. Puuöljyä on useita erilaisia, mukaan lukien valkoinen puuöljy, harmaa puuöljy ja musta puuöljy.

Kiviöljy on vaihtoehto puuöljylle, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan kivitasoja kosteudelta ja vaurioilta. Se on helppo levittää ja jättää kiiltävän pinnan.

Värillinen puuöljy on toinen vaihtoehto tavalliselle puuöljylle. Se antaa työtasolle intensiivisen värin ja suojaa samalla puuta.

Kun työskentelet sisätilojen puisten työtasojen kanssa, on tärkeää valita puuöljy, joka on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön. Nämä puuöljyt koostuvat usein kosteutta kestävistä ainesosista suojaamaan puuta kosteudelta ja vaurioilta.

Kaiken kaikkiaan on monia vaihtoehtoja oikean puuöljyn tai kiviöljyn valitsemiseksi kylpyhuoneen työtasolle. On tärkeää valita työtasollesi ja tarpeisiisi sopiva tuote. Valitse oikea puuöljytyyppi puullesi ja huolla niitä säännöllisesti varmistaaksesi niiden kestävyyden ja kauneuden tulevina vuosina.