Kylpyhuonehanat

Löydä kylpyhuoneeseesi sopiva hana. Meiltä saat kaiken kylpyhuoneeseesi: suihkusekoittajat, kosketuksettomat hanat ja tavalliset hanat kylpyhuonealtaisiin. Meillä on suuri ja monipuolinen valikoima kylpyhuonehanoja, joista löydämme varmasti mallin, joka täyttää toiveesi ja sointuu kylpyhuonekalusteisiisi. Katso hanavalikoimamme tästä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun olet valitsemassa hanaa.

Muotoilu, laatu ja toimivuus ovat tärkeitä, kun olet valitsemassa uutta kylpyhuonehanaa. Mieti mm. hanan materiaalia ja sointuuko muotoilu sekä kylpyhuonekalusteisiin ja altaaseen että kylpyhuoneen muihin elementteihin, kuten wc-paperitelineeseen ja pyyhetelineeseen. Valitsemalla samanlaiset, esim. kromatut tai mustat hanat ja tarvikkeet, luot kylpyhuoneeseen tyylikkään sisustuskokonaisuuden.

Toimivuus.

Huomioi sekä tarve että budjetti, mm. haluatko edistyksellisempiä toimintoja kuten kosketuksettomasti toimivan hanan tai erikoiskorkean hanan, jonka alla on enemmän tilaa käsille – vai riittääkö tavallinen hana? Anturilla ohjattu kosketukseton hana on hygieenisempi ja vaatii vähemmän puhtaanapitoa. Toiset suosivat manuaalista hanaa, jossa veden virtausta voi säätää tarkemmin.