PRATO -- eleganssia varjossa.

Kylpyhuoneesi ei ole enää koskaan samanlainen, kun lisäät Praton. Mattapinta tuo melkein hiekkarannan näköisen vaikutelman, ja sen hillitty tyylikkyys on luonnollinen näyttämö, jossa kaikki suosikkiesineesi voivat näytellä dramaattista pääroolia.

PRATO

PRATO -- hillittyä eleganssia.

Yksi Praton kylpyhuonekaappi sisältää kaikki aamurutiinisi kauneustuotteet ja tarvikkeet, kun valmistaudut päivään peilin edessä. Ja vaikka Prato ei koskaan varastakaan huomiota, tulet luultavasti kiittämään sitä siitä, että se korostaa muun huoneen kauneutta. Sitä suurempi syy valita loistava allas huolella, eikö niin? Jos kaipaat inspiraatiota, tässä on kylpyhuonealtaiden valikoimamme – mutta saadaksesi tuntuman mattapintaisuuden ominaisuuksista, suosittelemme että vierailet myymälässämme. 

PRATO grey

1 249 €

PRATO -- käytännön yksityiskohdat.

Kaikki yksityiskohdat Pratossa ovat hienovaraisia ja tarkkoja - kun kurotat avaamaan ovea tai laatikkoa, huomaat, että vedin on integroitu sen pintaan. Leikattu profiilireuna - joka on maalattu mustaksi takapuolelta tarkan graafisen luonteen aikaansaamiseksi. Voit avata ovet ja laatikot yhdellä sormella. Näin pääset helposti käsiksi kaapin tai laatikon sisäpuolelle, jotka on järjestetty valitsemallasi laatikkolokerikolla. Sulkeminen?

 

Tässäkään ei ole vedintä, joten pieni työntö kädelläsi riittää - ja pääset samalla nauttimaan Praton tärkeimmän ominaisuuden, sen mattapinnan, samettisesta tuntumasta. Ja lisäyksityiskohtana pinta on suojattu sormenjäljiltä.

 

PRATO -- isompaa muotoilua varten.

Prato on hienovarainen ja tarkka malli, joka on täysin vastuullinen ja tehty FSC-puusta - ja jopa sen matta, kestävä kalvo on kierrätettyä PET-muovia. Sen hillitty ulkonäkö tekee syvän vaikutuksen kylpyhuoneen kaappina, mutta suuremmissa kylpyhuoneissa voit helposti täydentää sisustusta Praton elementeillä, kuten korkeilla kaapeilla. Pistäydy myymälässämme esittelyä varten. 

Jos olet jo suunnitellut hankkivasi Prato keittiön, voit myös harkita Prato-kylpyhuoneen hankkimista. Se luo yllättävän kauniin yhtenäisyyden kotiisi - vieläkin yllättävän alhaisilla hinnoilla.

Jos suunnittelet kylpyhuoneesi uudistamista tai jopa laajentamista, suosittelemme, että otat keittiösuunnittelijamme mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Tapaaminen on maksuton ja ei-sitova, ja vaikka emme myy suihkuhuoneratkaisuja tai marmorilaattoja, teemme yhteistyötä sekä timpureiden että urakoitsijoiden kanssa, jotka käyttävät tanskalaisia mallejamme työnsä lähtökohtana.

PRATO grey

1 249 €

PRATO -- ei vain kylpyhuoneeseen.

— -- täsmälleen yhtä hienovarainen keittiössäsi.

Osoita yksityiskohtien makua Pratolla kylpyhuoneessasi, ja anna sen loistaa myös keittiössäsi.

— Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Niin paljon tanskalaista muotoilua valittavana!

Tutustu kylpyhuonemalleihimme.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.