Etusarjojen värit

PRATO — niin tarkka, niin hienovarainen.

Jo kaukaa katsottuna ensimmäinen asia, jonka Pratossa huomaa, on mattapintaisuus. Koska hienovaraisin tapa luoda tumma look on estää sen liiallinen kiilto, ja useimmat Praton yksityiskohdat ovat varsin hienovaraisia. Kun menet lähelle, sormesi huomaavat pinnan - se on valmistettu erityisen kestävästä, kierrätetystä PET-muovista. Ja sitten on vielä mustilla reunoilla luotu kehys, joka antaa Pratolle sen omaleimaisen graafisen luonteen.

PRATO

Saumaton siirtymä — alkusoitto olohuoneeseen.

Kaikki avokeittiöt eivät ole huomiomagneetteja - eikä niiden pitäisikään olla. Sinä ja vieraasi pidätte Pratoa yhtä seurallisena kuin muitakin keittiöitämme, mutta jos suunnitelmissanne on kaksi erillistä ilmapiiriä, Praton hienovarainen ilme sopii loistavasti rauhalliseen nurkkaan, jossa kaikki on hallinnassa - mutta joka on silti avoin ja kutsuva olohuoneeseen päin, jossa toiminta tapahtuu. Praton avulla nämä kaksi tilaa sulautuvat saumattomasti yhteen.

 

 

PRATO dark grey

9 958 €

Äärimmäinen yksinkertaisuus — ovi ON vedin.

Koristelujen osalta Prato on riisuttu: vain himmeiden geometristen pintojen yksinkertainen kauneus. Jääkaapin tai astianpesukoneen etusarjat: vain himmeitä pintoja. Ei edes koristeellisia vetimiä - ovi ON vedin. Vähän nörttimäistä, saatat ajatella, mutta sellainen Prato on, ja se on nörttimäinen parhaalla tavalla. Elementtien välinen etäisyys on vain hieman pienempi, ja etusarjojen kierrätysmateriaali on valittu lujuuden vuoksi, jotta ne olisivat hieman solakammat. Jokaisella hienovaraisella yksityiskohdalla on merkitystä.

Hienovaraiset himmeät pinnat – tuovat työtasosi parhaat puolet esiin.

Riippumatta siitä, mitä värejä haluat yhdistää keittiössäsi, Pratolla on taito saada muut keittiön elementit loistamaan. Jos harkitset upeaa työtasoa, edistyksellisiä integroituja kodinkoneita mustalla keramiikkapinnalla tai vaikkapa upeita laattoja, Praton himmeä pinta on sille täydellinen tausta - ja arvostat sitä joka päivä.

PRATO black

6 898 €

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

PRATO black

6 898 €

Koe Prato — kotiisi.

PRATO dark grey

9 958 €

Oletko huomannut Praton X-faktorin?

Praton salainen lahja on ainutlaatuisesti suunniteltu huonekalu, jota kutsutaan X-moduuliksi. Se sulautuu täydellisesti Pratoon kuten muutkin moduulit, vaikka se on suunniteltu täysin eri tavalla (ja totta puhuen voit käyttää sitä minkä tahansa keittiömme kanssa). Ylimääräisen ja monipuolisen säilytystilan lisäksi tämä antaa sinulle mahdollisuuden rikkoa Praton tiukkoja linjoja. Koska voit valita itse yksityiskohdat, kuten ovien värit, puun sävyn, laatikoiden tai hyllyjen määrän, haluatko avoimen vai suljetun ilmeen ja... no, sinun on parasta tulla katsomaan sitä näyttelyymme.

PRATO dark grey

9 958 €

Keittiö X Olohuone

X-moduulista tulee nopeasti osa perhettä, koska se on heti käytettävissä ja avoin olemaan osa olohuonetta. Talon vieraat voivat kokoontua X-moduulin ympärille alkumaljan kanssa - eikä heiluvat ovet pilaa hauskanpitoa. Ja kokki voi osallistua keskusteluun, koska kaikki voivat olla paikalla.

Ylpeä perinne

Yksinkertaisesti selitettynä X-moduuli on olohuoneen hyllykaluste, jossa on keittiön kykyjä. Jos sinulla on silmää käsityötaidolle, huomaat sen tarkkojen sormiliitosten käsityötaidon ja massiivipuun tuntuman, mutta saatat myös vain nauttia yksinkertaisesta elävästä ulkoasusta, jonka se tuo kotiisi. Ovet ovat rakkauslaulu japanilaiselle muotoilulle, sillä ne liukuvat kuin ninja - vain huolellisesti hiotun tammijalan päällä.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit