PAVIA -– rauhoittamaan tunnelmaa.

Jos unelmoit roomalaisesta kylpyhuoneesta, kreikkalaisesta kylpylästä tai yksinkertaisesti rentouttavasta wellness-tilasta omassa kodissasi, et löydä kylpyhuoneen suunnitteluun klassisempaa lähtökohtaa kuin Pavia. Yksi tilava seinälle asennettava ratkaisu, joka sisältää henkilökohtaiset asusteet ja kylpytuotteet – ja loppu ovat vain vapaata lattiatilaa sinulle.

PAVIA

PAVIA –- vapauta kylpyhuoneesi lattia.

Kun tilaa on rajoitetusti, suosittelemme tekemään tyylikkään valinnan ensin – ja loppu seuraa mukana. PAVIA on perinteinen, kirkkaan elegantti ja kylpyhuoneympäristössä sen kehystetty profiili saa sen näyttämään melkein marmorimaiselta. Kylpyhuoneen kaappi on tilava ja asennettu seinälle, jotta kaunis lattiasi vapautuu. Kun annat sen järjestää ruuhkan pois peilisi edestä, tyylikkäät uudet ratkaisut ja ideat syntyvät itsestään – kuten ulkoasun viimeistely integroidulla pesualtaalla?  

 

Löydä kaikki kylpyhuonepesualtaamme täältä

PAVIA –- yksityiskohdat ovat käsissäsi.

Jos arvostat Paviaa, sinulla voi olla myös klassinen vedinmaku. Ja ei, se ei ole pieni yksityiskohta. Neliönmuoto kuvassa antaa erittäin turvallisen ja vankan vaikutelman, mutta valittavana on niin monia ja niillä on todella merkittävä vaikutus lopputulokseen. Pistäydy yhdessä näyttelyistämme ja keskustele myyjiemme kanssa ja tunnustele vetimiä itse.

Löydä vedinvalikoimamme täältä

Pavia –- kokonaiskuvassa.

PAVIA on klassista muotoilua tyylikkäässä mielessä, ja silti se on täysin vastuullinen ja koostuu kokonaan FSC-sertifioidusta puusta vastuullisesta metsätaloudesta. Sen kestävä pintakalvo on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Pavian asentaminen sekä kylpyhuoneeseesi että keittiöösi lisää yllättävän eleganssin kodin tunnelmaan - yllättävän edulliseen hintaan.

Voit aloittaa suunnittelusi peilin alle sijoitetulla Pavia-kylpyhuonekaapilla, mutta isommassa kylpyhuoneessa Pavia tarjoaa kaikki tarvitsemasi ideat – kuten korkeat kaapit pyyhkeillesi ja liinavaatteillesi? Pistäydy yhdessä näyttelytiloistamme ja keskustele myyjämme kanssa ja tunnustele vetimiä itse. 

Jos aiot päivittää kylpyhuoneesi kokonaan, ehkä jopa laajentaa sitä, suosittelemme myös, että otat yhden asiantuntijoistamme mukaan suunnitteluun varhaisessa vaiheessa. Tapaaminen on ilmainen ja ei-sitova, ja vaikka emme myy suihkuhuoneratkaisuja tai marmorilaattoja - työskentelemme sekä asentajien että urakoitsijoiden kanssa, jotka käyttävät tanskalaisia mallejamme työnsä lähtökohtana.

PAVIA white

1 007 €

Tutustu muihin kylpyhuonemalleihin.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme

PAVIA – ei vain kylpyhuoneeseen.

Katso kaikki keittiömallit
— -– klassikko keittiössäsi.

Valitse Pavian klassinen ilme keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatekaappiin.

— Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Niin paljon tanskalaista muotoilua, josta valita!

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.