Valitse värit
Etusarjojen värit

PAVIA -- klassiseen makuun sopiva keittiö.

Tämä on Pavia – yksi vahvimmista muotoilusaavutuksistamme. Sillä Pavia on sisältä täynnä moderneja keittiötoimintoja, ja se on yksi keittiömallistomme vastuullisimmista keittiöistä. Ulkopuolella se kuitenkin loistaa klassisuudellaan sekä muotoilun että vetimien osalta. Tähän perinteiseen lähestymistapaan on syynsä.

PAVIA

Todellinen klassikko -- kaikin puolin.

Pavia on suunniteltu klassisen maun omaaville ihmisille, mutta myös klassisiin taloihin. Monissa taloissa yleinen arkkitehtuuri, huoneiden sijoittelu tai jopa historia edellyttävät klassista lähtökohtaa yleisen estetiikan kunnioittamiseksi - johon sitten lisätään innovatiivisia ideoita.

Mutta Pavia ei ole retro. Jos sinulla on silmää perinteiselle puusepäntyölle, olet ehkä jo huomannut, miten suunnittelijamme ovat keventäneet ja terävöittäneet runkoja. Itse asiassa perinteisten maalaiskeittiölaatikoiden ja -kaappien jokainen mitta ja ominaisuus on arvioitu uudelleen ja päivitetty antamaan perinteiselle tyylille moderni ilme.

 

 

 

 

 

Ajaton -- ja avoin uudelle teknologialle.

Kun Pavia on klassikkokeittiösi, voit valita kaikista nykyaikaisista keittiöratkaisuista – älykkäistä laatikostojen järjestelijöistä, tilavista kaapeista ja integroiduista kodinkoneista. Lisäksi saat laadukkaista kierrätysmateriaaleista valmistetut, tukevarakenteiset kaapit, joiden ulkoasu huokuu laatua ja perinteitä.

Vastuullisuus -- käden ulottuvilla.

Tämä ei päde missään niin hyvin kuin Pavian etusarjoissa. Ne on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, ja niissä on erityinen mattapinta, joka pitää Pavian puhtaana jokapäiväisistä sormenjäljistä. Se on myös helppo puhdistaa. Tämän mahdollistaa erityinen tekstuuri, joka on painettu kierrätettyihin PET-muovikalvoihin. 

Koe Pavia -- kotiisi.

pure grey

8 706 €

white

4 349 €

PAVIA -- klassiseen makuun sopiva keittiö.

pure grey

8 706 €

Tutustu muihin Kvik-keittiömalleihin.

Mallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.