Valitse värit
Etusarjojen värit
Vetimien värit

OMBRA -- vihreä sisältä ja ulkoa.

Yhdistimme voimamme Says Who -muotoilijakaksikon kanssa tuodaksemme teille Ombran. Tanskalaisen luonnon inspiroima viileän vihreä keittiö ympäröi sinua rauhallisuudella, ja sen orgaaniset muodot, jotka ovat saaneet inspiraationsa tanskalaisen rannan kivistä, heräävät henkiin luonnollisissa, kierrätetyissä materiaaleissa.

OMBRA

Tanskalainen muotoilu -- muoto ja toimivuus täydellisessä harmoniassa.

Tanskalaisen muotoilun kauneus loistaa Ombran nokkelassa kolmilaatikkoisessa ulkoasussa – sileät kivenpyöreät vetimet muodostavat sekä kaappien että laatikoiden ulkoasun perustan. Pienimmätkin keittiöapulaiset avaavat nämä etusarjat helposti, ja ne on myös helppo pitää puhtaina ja sormenjäljistä vapaina. Kaunis ja käytännöllinen, se on tanskalaista muotoilua.

Valinta on sinun -- räätälöi vetimesi.

Kävelyretki pitkin tanskalaista kivikkoista rantaa antoi inspiraation Ombran vetimien sileille ja soikeille kaarille. Voit valita kuudesta eri väristä, jolloin keittiöstäsi tulee yhtenäisen näköinen, jos valitset vihreän, tai voit saada kaaret erottumaan kontrastivärillä. Näin Ombra-keittiösi heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Vetimien materiaali korostaa keittiön etusarjojen väriä, ja jos haluat vaihtaa väriä myöhemmin, pieni päivitys voi saada keittiön tuntumaan taas raikkaalta ja uudelta.

Se on vastuullinen -- kaksi jännittävää väriä kierrätysmateriaaleista.

Ombra on saatavana kauniin rehevän vihreänä tai raikkaan valkoisena. Molemmat etusarjat on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, ja niissä on himmeä ja silkkinen pinta, joka näyttää hyvältä ja on helppo pitää puhtaana. Jokaista 60 cm:n etusarjaa varten kierrätetään 40 PET-pulloa, joten voit tehdä oman osuutesi, jotta muovia ei päädy valtameriin. Ydin on kierrätettyä puukuitua, joten kalusteet on valmistettu seuraavaa sukupolvea ajatellen.

Lue lisää kestävän kehityksen missiostamme

Koe OMBRA -- kotiisi.

OMBRA -- vihreä sisältä ja ulkoa.

OMBRA -- ei vain keittiöön.

— -- täydellinen kylpyhuoneeseen.

Tuo Ombran rauhalliset linjat myös kylpyhuoneeseesi.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.