Valitse värit
Etusarjojen värit
Vetimien värit

VEDA -- mutkaton ja tyylikäs.

Veda antaa sinulle yhden huolenaiheen vähemmän, sillä se sopii täydellisesti jokapäiväiseen elämääsi. Toimiva ja ergonominen keittiö on myös minimalistinen ja ajaton tarkkaan harkitun tanskalaisen muotoilun ansiosta. Ja mikä parasta, se on vastuullisin valmistamamme keittiö, jossa on käytetty sekä kierrätettyjä PET-pulloja että kierrätyspuukuituja, joten voit hyvällä omallatunnolla nauttia uudesta keittiöstäsi. Kuten sanoimme, yksi huolenaihe vähemmän.

VEDA

Mutkaton yksinkertaisuus — tanskalaisen muotoilun parhaimmistoa.

Veda on saatavana viidessä tanskalaisen luonnon inspiroimassa värissä - valkoinen, sammaleenvihreä, vaaleanharmaa, tumma ja vaalea tammi, jotka kaikki luovat rauhallisen ja tasapainoisen ilmapiirin. Tanskalaisen sään vastakohta – tanskalaisen muotoilun mutkaton yksinkertaisuus. Veda huokuu tyylikästä toiminnallisuutta, sillä se integroituu saumattomasti kotiisi osaksi perhettäsi.

Valinta on sinun -- valitse omat viimeistelysi.

Tee keittiöstäsi yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse - valitsemalla suosikkisi ergonomisesti muotoilluista vetimistämme. Valitse se, mikä edustaa parhaiten tyyliäsi, modernista tai minimalistisesta teolliseen tai klassiseen – jokainen on näyttävä ja toimiva lisä uuteen keittiöön. Vai suositko vetimetöntä? Veda Touch on minimalistiseen yksinkertaisuuteen perustuva älykäs vetimetön malli, joka tarjoaa luksusta yllättävän edulliseen hintaan. Toiminnallinen muotoilu lisää virtaviivaisen tunteen keittiöösi, joka on helppo avata vain sormien, polven tai jopa lonkan kevyellä kosketuksella.

Kierrätysmateriaalit -- läpikotaisin vastuullinen, kirjaimellisesti.

Olemme kunnianhimoinen yritys kaikessa, mitä teemme, erityisesti kun on kyse mahdollisimman vastuullisen keittiön tarjoamisesta. Vedan etusarjojen ydin on kierrätettyä puukuitua ja kalvo valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Puiset etusarjat ovat FSC-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että kaikki puu on peräisin kestävistä lähteistä. Näiden korkealaatuisten, kierrätysmateriaaleista ja vastuullisesti hankitusta puusta valmistettujen etusarjojen ansiosta vastuullisuus sisältyy hintaan. Ja kun tulee päivä, jolloin tarvitset vaihtelua, 99 prosenttia keittiöstä on kierrätettävää, joten sinun ei tarvitse huolehtia jalanjäljestäsi.

Lue lisää kestävän kehityksen missiostamme

Koe VEDA -- kotiisi.

Touch green

2 665 €

VEDA -- mutkaton ja tyylikäs.

white

7 544 €

VEDA -- ei vain keittiöön.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Katso kaikki keittiömallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.