VEDA -– muotoilu, joka toivottaa tervetulleeksi.

Keittiöön valitsemasi Vedan vetimet kertovat paljon tyylistäsi. Eteisessäsi ne sanovat: "Hei, hauska nähdä sinua!" - yksinkertaisimmalla tavalla.

VEDA

–- tanskalainen muotoilu, matkalla sisään ja ulos.

Jos kaipaat raikasta ideaa eteiseen, Veda näyttää sinulle tien. Ei ole mitään syytä, miksi eteisen pitäisi olla välitila. Vedan avulla saat yhtä kodikkaan tunnelman kuin olohuoneessasi -  muutamalla älykkäällä ratkaisullamme ja klassisen tanskalaisen muotoilun yleisellä lähestymistavallamme: toiminnallisuus yhdistettynä estetiikkaan puhtaissa, yksinkertaisissa muodoissa ja väreissä.

VEDA white

2 711 €

-– mittatilaustyönä juuri sinun eteiseesi.

Usein kuljet vain eteisen läpi, heität takin päälle ja kiirehdit ovesta ulos kiinnittämättä siihen juurikaan huomiota. Mutta anna sen olla keidas, jonka penkille voit laskea termoskuppisi, kun laitat kengät jalkaan. Ja päivän päätteeksi anna Veda-eteisen olla paikka, johon laskeudut. Istu alas, ota kengät pois, ripusta takkisi ja hengitä.

White drawers with black handle

-– Veda kodinhoitohuoneeseen.

Kodinhoitohuone on yleensä paikka, jonka läpi kuljemme, säilytämme pesuaineet, laitamme pesukoneen päälle ja jatkamme sitten toisaalle taloon. Tanskalainen muotoilu tekee toiminnallisuudesta kaunista, joten miksi et valitsisi kodinhoitohuoneeseesi Vedaa? 

Löydä täydelliset vetimet Veda-kodinhoitohuoneeseen

VEDA –- ei vain vaatteillesi.

— -– kun etsit tyylikästä ja vastuullista keittiötä.

Viidessä eri värissä saatavissa oleva Veda, jossa on kierrätetty MDF-ydin ja kierrätetty PET-pinta, on erinomainen valinta keittiöön.

— -– täydellinen kylpyhuoneeseen.

Valitse Veda talon jokaiseen huoneeseen.

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.