Etusarjojen värit

MANO

Nauti Manon tyylikkäistä, puhtaista pinnoista ja tyylikkäästä muotoilusta koko kodissasi. Jokaiseen huoneeseen on Mano-ratkaisu, olipa kyse vaatekaapistasi, eteisestä tai kodinhoitohuoneesta, joka tarvitsee päivityksen.

MANO

–- klassinen tanskalainen muotoilu.

Mano perustuu tanskalaisiin muotoiluperinteisiin, joissa estetiikka ja toiminnallisuus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Sen loputtomat mahdollisuudet, harkittu käsityötaito ja klassinen ulkonäkö ovat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Varusta makuuhuoneesi Manon rauhallisilla, puhtailla linjoilla, miksi piilottaa se pieneen kaappiin, tee siitä koko huoneen sisustuksen keskipiste.

MANO white

5 241 €

-- täydellinen eteinen.

Eteinen voi olla paikka, jonka läpi vain kuljemme, kun kiirehdimme sisään tai ulos ovesta. Mutta Mano-eteinen voi olla paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi. Istu alas, ota kengät pois, ripusta takkisi ja hengitä.

MANO dark grey

3 245 €

-- Mano kodinhoitohuoneessa.

Kodinhoitohuone ei ole paikka, jota ajattelemme usein, mutta vietämme siellä todella paljon aikaa, joten miksi se ei saisi olla myös kaunis? Täytät pesukoneen, viikkaat vaatteita, istutat kasveja - mitä tahansa teetkin, ympäröi itsesi tanskalaisella muotoilulla.

MANO -- talon jokaiseen huoneeseen.

Tutustu muihin tanskalaisiin design-vaatekaappeihin.

Tutustu tanskalaiseen muotoiluun

Mallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.