Etusarjojen värit

PAVIA — klassiseen makuun sopiva keittiö.

Tämä on Pavia – yksi vahvimmista muotoilusaavutuksistamme. Sillä Pavia on täynnä moderneja keittiötoimintoja, ja se on yksi keittiömallistomme vastuullisimmista keittiöistä. Ulkopuolella se kuitenkin loistaa klassisuudellaan sekä muotoilun että vetimien osalta. Tähän perinteiseen lähestymistapaan on syynsä.

PAVIA

Todellinen klassikko -- kaikin puolin.

Pavia on suunniteltu klassisen maun omaaville ihmisille, mutta myös klassisiin taloihin. Monissa taloissa yleinen arkkitehtuuri, huoneiden sijoittelu tai jopa historia edellyttävät klassista lähtökohtaa yleisen estetiikan kunnioittamiseksi - johon sitten lisätään innovatiivisia ideoita.

Mutta Pavia ei ole retro. Jos sinulla on silmää perinteiselle puusepäntyölle, olet ehkä jo huomannut, miten suunnittelijamme ovat keventäneet ja terävöittäneet runkoja. Itse asiassa perinteisten maalaiskeittiölaatikoiden ja -kaappien jokainen mitta ja ominaisuus on arvioitu uudelleen ja päivitetty antamaan perinteiselle tyylille moderni ilme.

 

 

 

 

 

Ajaton — ja avoin uudelle teknologialle.

Kun Pavia on klassikkokeittiösi, voit valita kaikista nykyaikaisista keittiöratkaisuista – älykkäistä laatikostojärjestyksestä, tilavista kaapeista ja integroiduista kodinkoneista. Lisäksi saat laadukkaista kierrätysmateriaaleista valmistetut, tukevarakenteiset kaapit, joiden ulkoasu huokuu laatua ja perinteitä.

Vastuullisuus — käden ulottuvilla.

Tämä ei päde missään niin hyvin kuin Pavian etusarjoissa. Ne on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista, ja niiden erityinen mattapinta pitää Pavian vapaana keittiön arjen sormenjäljistä. Se on myös helppo puhdistaa. Tämän mahdollistaa erityinen tekstuuri, joka on painettu kierrätettyihin PET-muovikalvoihin. 

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

PAVIA pure grey

9 795 €

Koe Pavia — kotiisi.

PAVIA pure grey

9 795 €

PAVIA white

4 668 €

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Katso kaikki keittiömallit