NOLIAM -- hillittyä eleganssia.

Sinulla on syysi haluta valkoinen keittiö – ja Noliam on alun perin suunniteltu valkoiseksi antamaan puhdasta eleganssia koko keittiöllesi. Tyyli ulottuu pintaa syvemmälle – Noliamia ei ole tehty lastulevystä, vaan siinä käytetään kierrätettyä puukuituydintä, jota peittää kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu erikoiskalvo, joka luo puhtaan valkoisen pinnan. Kun kuljetat sormiasi sen sileällä pinnalla, tunnet että se kestää kaiken, mitä perheesi voi tehdä sille ja on myös helppo puhdistaa.

NOLIAM

Tanskalainen muotoilu -- puhtaat tyylikkäät linjat.

Olet varmasti jo huomannut ne: laatikoiden, ovien ja työtason muodostamat tyylikkäät linjat. Sileässä vastuullisessa kalvossa vetimet on integroitu muotoiluun, ja tämä integroitu profiili antaa sormillesi tukevan otteen sulavasti liikkuvista laatikoista ja ovista. Tämä ominaisuus on pohjimmiltaan Noliamin ainoa muotoiluelementti. Toimivaa tanskalaista muotoilua – kuten aina yllättävän edulliseen hintaan. Kun avaat ne, huomaat, että Noliam sisältää kaikki toiminnot, joista olet unelmoinut: älykkäät laatikostojen järjestäjät, integroitu astianpesukone, jääkaappi tai pakastin, joka näyttää... noh... siistimmältä Noliam-muotoilun alla, ja sisäänrakennettu uuni tai keittotaso mustana voisi olla täydellinen vastakohta.

NOLIAM white

4 671 €

Ole rohkea -- valitse kontrasti.

Noliamin luonteenomaiset linjat antavat vahvan, lujan ilmeen ja täydellisen mahdollisuuden käyttää kontrastivärejä – myös työtasoissa. Voit luonnollisesti valita haluamasi työtason värin ja materiaalin, mutta suosittelemme reilun kokoista ja paksua työtasoa, joka sopii Noliamin linjoihin.

Koolla on väliä.

Harkitset ehkä valkoista keittiötä, koska se vaikuttaa myönteisesti pieniin keittiöihin ja saa ne näyttämään suuremmilta. Noliam ei ole poikkeus – mutta XL- ja XXL-moduulit ovat. Yksinkertaisesti sanottuna Noliam XL-moduuleissa on 15 prosenttia enemmän tilaa samassa lattiatilassa kuin tavallisissa keittiömoduuleissa. Valitsemalla XXL-versiomme, saat 40 % lisätilaa. Suosittelemme, että pyydät keittiöasiantuntijaltamme sitomattoman tarjouksen Noliamin eduista – juuri sinun pohjaratkaisuusi perustuen. Kuten aina, yllättävän alhainen hinta on itsestäänselvyys.

Lue lisää XXL-moduuleista

Tutustu muihin keittiömalleihin.

Mallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.