LINEARIS - vaaleampi harmaan sävy.

Olet siis sitä mieltä, että valkoinen keittiö ei ole sinua varten, mutta haluat silti kevyen, puhtaan ilmeen. Harkitse Linearis puhtaan harmaana. Valkoisen tarjoama vaalea ja kirkas ilmapiiri, mutta sävytettynä ylimääräisellä eleganssilla ja persoonallisuudella. Ja kun kuulet, että se on valmistettu kierrätetystä puukuituytimestä ja peitetty erityisellä kalvolla, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista, tiedät, että se on myös vastuullinen valinta.

LINEARIS

Tanskalainen muotoilu - puhtaat linjat.

Olet varmasti jo huomannut ne: laatikoiden, ovien ja työtason korostuneet profiililinjat. Sileässä kalvossa vetimet on integroitu muotoiluun, ja tämä leikattu profiili antaa sormillesi tukevan otteen sulavasti liikkuvista laatikoista ja ovista. Tämä ominaisuus on pohjimmiltaan Lineariksen ainoa muotoiluelementti. Toimivaa tanskalaista muotoilua. Kun avaat sen, huomaat, että Linearis sisältää kaikki toiminnot, joista olet unelmoinut: älykkäät laatikostojen jakajat, integroitu astianpesukone, jääkaappi tai pakastin, joka näyttää... noh... siistimmältä Linearis-muotoilun alla, ja integroitu uuni tai keittotaso mustana voisi olla täydellinen vastakohta.

Ole rohkea – yhdistele vahvoja vastakohtia.

Lineariksen luonteenomaiset linjat antavat vahvan, voimakkaan ilmeen ja täydellisen mahdollisuuden käyttää kontrastivärejä – myös työtasoissa. Voit luonnollisesti valita haluamasi työtason värin ja materiaalin, mutta suosittelemme reilun kokoista ja paksua työtasoa, joka sopii Lineariksen linjoihin.

Koolla on väliä.

Saatat ajatella, että sinun on harkittava valkoista johtuen sen myönteisestä vaikutuksesta pienempiin keittiöihin, mutta Linearis pure grey voi tehdä saman. Niin voivat myös XL- ja XXL-moduulimme. Yksinkertaisesti sanottuna Linearis XL-moduuleissa on 15 prosenttia enemmän tilaa samassa lattiatilassa kuin tavallisissa keittiömoduuleissa. XXL-versiolla saat 40 % lisää tilaa. Suosittelemme, että pyydät keittiöasiantuntijaltamme sitomattoman tarjouksen Lineariksen eduista – juuri sinun pohjaratkaisuusi perustuen. Kuten aina, yllättävän edullinen hinta on itsestäänselvyys.

Lue lisää XXL-moduuleista

Tutustu muihin keittiömalleihimme

Mallit