CORISA -- silmiä hivelevä ylellisyys tuo luonnon sisätiloihin.

Corisa on tanskalaisen Says Who -suunnittelijakaksikon yksinoikeudella suunnittelema ja huomiota herättävä lisä Kvikin valikoitujen tanskalaisten designkeittiöiden valikoimaan. Hienostuneet pystysuorat linjat viestivät käsityötaidosta ja ylellisyydestä, ja luonnollisessa tammipinnassa on lämmin ja kutsuva hehku. Et voi vastustaa kiusausta kuljettaa sormiasi pitkin sen pintaa. Se tuo mukanaan tuntuvan, visuaalisesti mielenkiintoisen luonnollisen elementin, joka sopii täydellisesti yhteen muiden keittiömalliemme kanssa ja antaa keittiöllesi lisää nostetta. Kuten aina yllättävän edulliseen hintaan.

CORISA

Ylellinen tanskalaista muotoilua.

Corisa on suunniteltu tuomaan keittiöösi silmiinpistävää ylellisyyttä. Kutsu puun lämpö sisätiloihin täydellisenä kumppanina muille malleillemme. Valitse korkeat Corisa-kaapit täydentämään keittiösaareketta tai laatikostoja.

Tuntuva kokemus.

Kun sormenpäät kohtaavat Corisan pinnan, kosketuskokemus on häkellyttävä, lämmin puu ja profiloidut raidat saavat meidät haluamaan antaa sormiemme viipyä pinnalla ja nauttia tammen hehkusta.

Lämmin ja moderni puu.

Lakatut tammiviiluraidat tuovat lämpimän ja modernin kosketuksen kotiisi. Niiden hienostuneet linjat ja huolellinen huomio yksityiskohtiin viestivät ylellisyydestä.  Samalla raidallisen puumallin pinta tuo luonnon kaikuja sisätiloihin.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

AVOLIA clay

9 766 €

Tutustu malleihin, jotka sopivat täydellisesti Corisan kanssa.

Mallit