AVOLIA — muoto ja toiminta täydellisessä sopusoinnussa.

Avoliassa on matta kierrätetty PET-pinta, jonka ydin on kierrätettyä puuta, joka voidaan myös kierrättää, kun keittiö taas vaihdetaan kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Pinta on erittäin kestävä ja hylkii sormenjälkiä. Esteettisyyden ja toiminnallisuuden yhdistävä Avolia vaihtoehtoisin vetimin vie minimalismin ja yksinkertaisuuden aivan uudelle tasolle. Voit valita, haluatko kontrastin vai yksivärisen ilmeen, kaikki on sinusta kiinni.

AVOLIA

Ergonomista tanskalaista muotoilua.

Avolian erityisesti Kvikille luotu integroitu vedin tarjoaa ergonomisen otteen ja on samalla ilmeeltään kaunis ja ajaton. Se on sijoitettu täydellisesti laatikoihin ja kaappeihin, joten sinun ei kyykkiä avataksesi ne. Se on tanskalaista muotoilua!

Modernia joustavuutta.

Valitse väriksi moderni clay tai upea arizona beige ja muokkaa se tyyliisi sopivaksi lisäämällä väriläiskä integroituihin vetimiin tai yhdistämällä se johonkin muuhun puusta valmistettuun keittiömalliimme. Voit valita, haluatko kontrastin vai yksivärisen ilmeen, kaikki on sinusta kiinni. Voit antaa kodillesi juuri sellaisen ilmeen kuin haluat.

Huipputekninen vastuullinen pinta.

Avoliassa on ultrahimmeä kierrätetty PET-pinta ja sen ydin on kierrätettyä puuta. Pinta on erittäin kestävä ja hylkii sormenjälkiä, joten siivoaminen kulinaaristen kokeilujesi jälkeen on helppoa. Lisäksi Avolia on 99-prosenttisesti kierrätettävä palveltuaan sinua monta vuotta.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

AVOLIA clay

9 766 €

Koe Avolia — kotonasi.

AVOLIA clay

9 766 €

AVOLIA — muoto ja toiminta täydellisessä sopusoinnussa.

AVOLIA clay

9 766 €

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Mallit