Finn ditt drømmekjøkken i vår katalog

Leter du etter moderne dansk design som både er vakkert og funksjonelt? Finn inspirasjon i vår kjøkkenkatalog.

AVOLIA -- muoto ja toiminta täydellisessä sopusoinnussa.

Avoliassa on ultrahimmeä kierrätetty PET-pinta, jonka ydin on kierrätettyä puuta, joka voidaan myös kierrättää, kun keittiö taas vaihdetaan kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Pinta on erittäin kestävä ja hylkii sormenjälkiä. Esteettisyyden ja toiminnallisuuden yhdistävä Avolia vaihtoehtoisin vetimin vie minimalismin ja yksinkertaisuuden aivan uudelle tasolle. Voit valita, haluatko kontrastin vai yksivärisen ilmeen, kaikki on sinusta kiinni.

AVOLIA

Ergonomista tanskalaista muotoilua.

Avolian erityisesti meille kehitetty integroitu vedin tarjoaa erinomaisen ergonomisen otteen, ja se on samalla kaunis ja ajaton ilmaisultaan. Se on sijoitettu täydellisesti laatikoihin ja kaappeihin, joten sinun ei kyykkiä avataksesi ne. Se on tanskalaista muotoilua!

Modernia joustavuutta.

Valitse Avolia black, clay tai arizona beige ja muokkaa se tyyliisi sopivaksi lisäämällä väriläiskä integroituihin vetimiin tai yhdistämällä se johonkin muuhun puusta valmistettuun keittiömalliimme. Voit valita, haluatko kontrastin vai yksivärisen ilmeen, kaikki on sinusta kiinni. Voit antaa kodillesi juuri haluamasi ilmeen.

Huipputekninen vastuullinen pinta.

Avoliassa on ultrahimmeä kierrätetty PET-pinta ja sen ydin on kierrätettyä puuta. Pinta on erittäin kestävä ja hylkii sormenjälkiä, joten siivoaminen kulinaarisen luovuutesi jälkeen on helppoa. Lisäksi Avolia on 99-prosenttisesti kierrätettävissä, kun se on palvellut sinua keittiössäsi monta vuotta.

Koe Avolia –- kotonasi.

AVOLIA -- muoto ja toiminta täydellisessä sopusoinnussa.