tuotteet

Peilit

1 Tuote

Peili, ulosvedettävä Antrasiitti
Peili, ulosvedettävä Antrasiitti

Peili, ulosvedettävä Antrasiitti

Peili, 455 x 40 x 1155 mm

195,80 €

Vain myymälässä
Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva

Peilit vaatekaappiisi:

Peilit ovat olennainen osa jokaista kotia, varsinkin vaatekaapissa. Niiden avulla on helpompi tarkistaa asusi ja varmistaa, että näytät parhaalta, kun kävelet ulos ovesta. Vaatekaappiin on olemassa monia erilaisia ​​peilejä, joten on jokaiseen makuun ja tarpeeseen jotakin.

Valoilla varustettujen peilien avulla näet itsesi parhaassa valossa, erityisesti huoneen pimeimmissä osissa. Nämä peilit on usein varustettu LED-valoilla, jotka valaisevat kasvosi ja vaatteet. Tämä on suuri etu, kun sinun on tarkistettava meikkisi tai kenkäsi, koska näet ne samassa valossa kuin ne näkyvät, kun lähdet ulos.

Pyöreät peilit ja pyöreät peilit ovat suosittu valinta vaatekaappiin. Ne tarjoavat tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen, ja ne voidaan varustaa myös LED-valoilla. Valoilla varustetut pyöreät peilit tarjoavat täydellisen 360 asteen näkymän asustasi, joten näet sen kaikista kulmista.

Suuret peilit ovat toinen vaihtoehto, jos haluat täydellisen yleiskuvan asustasi. Näillä peileillä voit nähdä itsesi ylhäältä varpaisiin, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä, jos sinulla on suuri vaatekaappi ja tarvitset enemmän tilaa nähdäksesi itsesi.

Seinäpeilit ovat toinen yleinen peilityyppi vaatekaappiin. Ne voidaan ripustaa seinälle, jolloin saat enemmän tilaa huoneeseen, ja ne ovat usein suurempia kuin pöydältä löytyvät peilit. Seinäpeilit ovat suuri etu, jos tarvitset laajempaa yleiskuvaa asustasi, ja ne voidaan varustaa myös LED-valoilla.

Jatkettavat peilit ovat käytännöllinen ratkaisu, jos tarvitset lisätilaa vaatteiden tai laukkujen ripustamiseen. Näissä peileissä on usein sisäänvedettävä kaappi tai hylly, johon voit säilyttää tavaroitasi, ja ne voidaan varustaa myös LED-valoilla.