Katso koko vaatekaappivalikoimamme

Ulkoisesti se saattaa näyttää vain etusarjalta. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat kuitenkin aina eron Kvikin ja muiden etusarjojen välillä. Eihän ole mikään salaisuus, että etusarjojen on kestettävä melko paljon. Siksi valmistamme etusarjat - tavalliset, vetimettömät tai vedinuralliset - vain erittäin hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Usko meitä - pitkällä aikavälillä tulet arvostamaan sitä. Katso koko ovivalikoimamme alla.

VEDA

VEDA

OMBRA

OMBRA

MANO

MANO

CIMA

CIMA

Kalvopintaiset ovet

Kalvopintaiset ovet

Melamiini-ovet

Melamiini-ovet

PRATO

PRATO

TINTA

TINTA

Liukuovet

Liukuovet
Kaapin ovet, ovet, liukuovet ja paljon muuta

Valitse vaatekaappiisi täydellinen etuosa:

Vaatekaappi on olennainen osa jokaista kotia, ja vaatekaapin etuosien valinnalla voi olla merkittävä vaikutus huoneen ulkonäköön ja toimivuuteen. Valittavana on monia erilaisia ​​vaatekaappien etuosia, kuten kaapin ovia ja liukuovia.

Kaapin ovet ovat yleisin vaatekaappien tyyppi. Ne voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, kuten puusta, lasista tai metallista, ja niiden suunnittelu voi vaihdella yksinkertaisesta ja yksinkertaisesta hienostuneempiin ja yksityiskohtaisempiin. Kaapin ovet ovat hyvä ratkaisu, jos haluat säilyttää tavarasi järjestyksessä ja piilossa. Ovet valmistetaan usein puusta tai metallista, ja ne voidaan suunnitella yksinkertaisella, puhtaalla ilmeellä tai koristeellisemmalta. Ovet voivat olla hyvä vaihtoehto, jos haluat korostaa yksityiskohtia tilassasi tai jos haluat avoimemman ja ilmavamman tunnelman makuuhuoneeseesi. Kaapin ovet ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää tavarasi järjestyksessä ja piilossa ja samalla antaa tilaan tyylikkäämmän ilmeen.

Liukuovet ovat toisen tyyppinen vaatekaappi, joka on valmistettu puusta tai metallista. Ne ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat avoimemman ja ilmavamman ilmapiirin makuuhuoneeseesi samalla kun pystyt säilyttämään tavarasi järjestyksessä ja piilossa. Liukuovet ja kaapin liukuovet liukuvat yksinkertaisesti sivulle, jolloin pääset helposti käsiksi tavaroihisi.

Vaatekaapin etuosan valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja toiveistasi. Valitsitpa minkä tahansa etuosan, se antaa vaatekaappillesi ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen ja tarjoaa sinulle tarvitsemasi säilytystilan.