Etusarjojen värit

MILK –- vaatekaapin rakennuspalikat.

Milk on tanskalaista muotoilua kaikkein vaatimattomimmassa muodossaan, ja se on niin ennakkoluuloton, että se on ilmeinen ehdokas lapsesi uskolliseksi kämppikseksi. Siinä on runsaasti tilaa pitää kaikki lelut siististi paikoillaan.

MILK

-– ei ehkä edes näytä vaatekaapilta.

Mittatilaustyönä tehty vaatekaappi voi muuttaa kaiken huoneessa, jossa teini-ikäiset hengailevat ja tekevät sitä, mitä teini-ikäiset tekevät. Muutos ja luovuus ovat vaativia asioita, joten ehdotamme, että suunnittelet niille vankat kehykset, jotka käyvät järkeen ja joihin he voivat ehkä järjestää joitakin elämän keskeisiä käsitteitä - kuten puhtaat alusvaatteet, alati kasvavan lenkkarikokoelman ja Ritva-tädin viime jouluna neuloman villapaidan.

 

 

 

 

-– epäklassista tanskalaista muotoilua.

Tanskalainen muotoilu on esteettistä kauneutta, joka perustuu toiminnallisuuteen - ja vaatekaapeissamme keskeinen toiminnallisuus on se, että ne ovat muokattavissa. Milk ei ole poikkeus. Voit itse asiassa yhdistää sekä vaatekaapit että -komerot erityisen tilaviin keittiömoduuleihin ja -kaappeihin - ja muodostaa niistä niin epäklassisia muotoja kuin tilanne vaatii. Täydellinen teini-ikäisesi tarpeeseen omasta tilasta.

-– täynnä älykkäitä ratkaisuja.

Milkiin voit valita KVIK-järjestämiskonseptin koko valikoiman, kuten älykkäät ripustusjärjestelmät, sukkalaatikot - ja jopa joitain rakennusteknisiä yksityiskohtia, kuten saranat, jotka mahdollistavat pariovet.

MILK -- ei vain vaatekaappiisi.

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun

Tutustu vaatekaappimalleihin

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.