MILK -- iloinen aamunaloitus.

Kylpyhuonekaappimme Milk on helppokäyttöinen ja toimiva, samalla kun sillä on moderni ja epävirallinen lähestymistapa kylpyhuonedesigniin. Kaikki on järjestyksessä ja joka aamu käden ulottuvilla sekä avoimissa hyllyissä että suljettujen ovien takana - juuri sopiva pieneen kylpyhuoneeseen.

MILK

MILK -- avoin kohokohdille.

Milk on vastuullinen ja rakennettu kokonaan FSC-sertifioidusta puusta, mutta se on saatavilla myös pienellä budjetilla - mikä voi saada sinut miettimään, haluatko täydentää ulkoasua kohokohdilla, kuten integroidulla altaalla tai hienolla hanalla?

Tutustu kylpyhuonetarvikkeisiimme

MILK white

375 €

MAITO -- silmää yksityiskohdille.

Milk sopii erinomaisesti pieniin kylpyhuoneisiin, joissa jokainen yksityiskohta on tärkeä aamuhyvinvoinnin kannalta. Milkin kevyt minimalismi on lähtökohta, jonka pohjalta voit tehdä rohkeita valintoja seinien väreistä, kaakeleista, peileistä tai ehkä hieman hienommasta valaistuksesta.

MILK -- kokoa isompi?

Milkin erityinen kylpyhuonekaappi ei ole kaikki, mitä Milk voi tarjota kylpyhuoneellesi. Jos sinulla on hieman enemmän tilaa, voit valita enemmän Milk-korkeita kaappeja ja saada paljon enemmän säilytysvaihtoehtoja kylpyhuoneeseen.

Jos suunnittelet kylpyhuoneesi uudistamista tai jopa laajentamista, suosittelemme, että otat keittiösuunnittelijamme mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Tapaaminen on maksuton ja ei-sitova, ja vaikka emme myy suihkuhuoneratkaisuja tai marmorilaattoja, teemme yhteistyötä sekä timpureiden että urakoitsijoiden kanssa, jotka käyttävät tanskalaisia mallejamme työnsä lähtökohtana.

 

MILK -- ei vain kylpyhuoneeseen.

— -- yhtä oleellinen keittiössäsi.

Anna Milkin olla avainroolissa kylpyhuoneessasi - ja tuo se mukanasi myös keittiöön.

— -- sopii myös vaatekaappeihin.

Milk-vaatekaapin avulla voit asettaa samat perussäännöt teini-ikäisen huoneeseen.

Tutustu kylpyhuonemalleihimme.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.