Opas L-muotoiseen keittiöön.

L-keittiö on tunnettu ja rakastettu klassikko monissa maissa, ja me ymmärrämme sen hyvin! Tämäntyyppinen keittiö on helppo suunnitella, ja sen avulla voit hyödyntää käytettävissäsi olevan tilan optimaalisesti. Laitteet on helppo sijoittaa hyödyllisimpään kokoonpanoon, ja se näyttää myös upealta! Varsinkin kun valitset modernin tanskalaisen muotoilun.

Aiemmin keittiö oli työtila, joka oli piilossa kodin takaosassa, kaukana ystävistä, perheestä ja arjesta. Mutta kun esittelimme SeurusteluKeittiön® 90-luvulla, siitä tuli olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Nykyään L-muotoiset keittiöt ovat jokaisen kodin sydän. Aivan toiminnan keskipisteessä, jossa elämää eletään.

L- vai U-keittiö?

Tunnet tämän ehkä parhaiten L-muotoisena keittiönä, mutta se voi olla myös U-muotoinen, jolloin siihen voi rakentaa myös niemekkeen. Tähän voit esimerkiksi tehdä ylimääräisen istumapaikan, joten saat U-muotoisen keittiön baareineen, jossa voit keskustella ystävien kanssa viinilasillisen äärellä - tai auttaa lapsia läksyjen kanssa samalla kun valmistat illallista.

Jos sinulla ei ole tilaa U-muotoiselle keittiölle, voit harkita L-muotoisen keittiön valitsemista. Sen sijaan, että sijoittaisit kulman nurkkaan, voit siirtää yhden sivun ulos huoneeseen. Se on täysin sinusta kiinni. Paikallinen keittiöasiantuntijasi voi auttaa sinua löytämään tiloihisi parhaan ratkaisun.

Lue lisää vaihtoehdoista täältä

Pieni L-keittiö.

Miten saat siistin L-muotoisen keittiön, jos sinulla on vain muutama neliömetri? Helposti! Keittiöasiantuntijamme voivat auttaa sinua saamaan tilastasi kaiken irti, sovi tapaaminen, ota mittasi mukaan ja valmistaudu olemaan iloisesti yllättynyt siitä, mitä kaikkea voit saada.

 

Hanki inspiraatiota pienen keittiön suunnitteluoppaastamme

Hanki lisää säilytystilaa L-keittiöön XXL:n avulla.

XXL-kokoisessa L-keittiössä et tarvitse paljoa tilaa tehdäksesi lisää tilaa. Itse asiassa saat jopa 40 % lisätilaa laatikoihin ja kaappeihin vain 12,8 cm:n lattiatilaa vastaan. Se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta selitys on melko yksinkertainen. Keittiöelementit ovat 80 cm korkeita, joten saat optimaalisen työtason korkeuden - ja samalla olemme tehneet sokkelista pienemmän, jotta voit käyttää tilan säilytykseen. Kaiken kaikkiaan se tarjoaa 40 % enemmän säilytystilaa ja 20 % enemmän työtasoa.

Tutustu XXL-ratkaisuumme täällä

Tutustu joihinkin L-esimerkkikeittiöihin.

Toimiva monitoimihuone.

Integroi keittiö olohuoneeseen.

Valitse kontrastit.

Yhdistä valkoiset keittiön ovet mustaan työtasoon.

Keittiö pieneen tilaan.

Hyödynnä tila pienellä L-muotoisella keittiöllä.

Se ilmava tunne.

Valkoinen keittiö tuntuu kevyeltä ja ilmavalta.