AVOLIA

Avolia-kylpyhuonekalusteissa on himmeä kierrätetty PET-pinta ja kierrätetty puuydin, jotka voidaan myös kierrättää, kun kylpyhuone on aika päivittää vuosien kuluttua. Pinta on erittäin kestävä ja torjuu sormenjälkiä, joten puhtaana pitäminen on helppoa. Voit valita, haluatko vetimien muodostavan kontrastin vai tukevan yksiväristä ilmettä, sinä päätät.

Avolia

Avolia antaa tyylisi loistaa -- koko kodissasi.

Voi olla, että tämä sävy-sävyyn ei välttämättä sovi tyyliisi, mutta se on esimerkki siitä, mitä voit tehdä Avolialla kylpyhuoneessasi - voit tehdä siitä omasi! Kun olet valinnut haluamasi värin, valit valita integroitujen vetimien yhdistelmän: vetimen runko ja tausta ovat saatavana 9 eri sävyssä.

Joten jos olet jo valinnut Avolian keittiöösi, voit tuoda tyylisi esille kylpyhuoneessa vetimien hienovaraisella vaihtelulla. 

 

 

Pieni kaappi määrittelee koko kylpyhuoneen ilmeen.

Myönnetään, että kyse on tyylistä ja valinnasta, mutta Avolian himmeä pinta luo intensiteetin, joka vaatii huomiosi - ja luultavasti myös kosketuksesi - vaikka se olisi vain yksi kaappi peilisi alla. Niin graafinen, että se näyttää laativan huoneen säännöt. Sen pitäisi olla .... minimalistinen? Se on tietysti sinusta kiinni.

 

 

Tutustu kylpyhuonemalleihimme.

Mallit