Projektimyynti

Täydellinen kumppani seuraavaan projektiisi.

Perustamisestamme vuodesta 1983 lähtien olemme olleet luotettava kumppani B2B-asiakkaillemme. Yhteistä heille kaikille on tinkimätön halu saada korkeatasoista palvelua, laatua, hintaa ja muotoilua. Meillä on yli 180 myymälää 13 maassa, joten voimme tarjota vertaansa vailla olevaa palvelua ja muotoilua. Alueesi myymälä toimii kumppaninasi, ja sinulla on oma yhteyshenkilösi myymälässä, joka tuntee sinut ja projektisi ja seuraa sitä alusta loppuun. Me voimme auttaa sinua yhtä hyvin silloin, kun remontoit omakotitaloa tai rakennat 120 asunnon kerrostaloa tai saneeraat kokonaisen kerrostalon keittiöineen ja kylpyhuoneineen asunto-osakeyhtiölle.

Huomaat, että olemme joustavia ja palveluhenkisiä. Ja voimme nopeasti toimittaa laadukkaita keittiöitä, joita asiakkaasi vaativat. Neljä viidestä asiakkaastamme valitsisi meidät uudelleen.

Kvik toimittaa aina laatua oikeaan aikaan.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS
Oletko valmis?

Puhu keittiökonsulttimme kanssa.

Etsi myymälä läheltäsi tai ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi, niin yhdistämme sinut lähimpänä olevaan myymälään.

Löydä lähin myymälä

Seisomme tuotteidemme laadun takana

5

vuoden takuu työtasoille.

Takuu työtasoille

Meillä on laaja valikoima työtasoja, jotka sopivat keittiömalleihimme ja elämäntyyliisi - tutustu niihin täällä.

10

vuoden takuu kaapeille, oville ja liukuoville.

Takuu kaapeille, oville ja liukuoville

Tätä takuukäytäntöä ei sovelleta ainoastaan keittiötuotteisiimme, vaan myös kaikkiin kylpyhuone- ja vaatekaappituotteiden oviin, joihin kuuluvat Module16-elementit, Vario19-rakennusjärjestelmä ja liukuovet - tutustu räätälöityihin vaatekaappimalleihimme.

25

vuoden takuu liikkuville osille.

Takuu liikkuville osille.

Keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappituotteissa käyttämämme saranat, kiskot, pyörät ja muut liikkuvat osat on tehty kestämään, mutta jos ne kuluvat loppuun, me huolehdimme asiasta.

Meillä on Tanskan sisäilmastomerkki.

Olemme käyneet läpi laajan testisarjan, ja tuotteillemme on myönnetty Tanskan sisäilmastosertifikaatti. Tämä takaa sinulle paremman sisäilmaston, kun valitset meidät keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Sisäilmastomerkki asettaa vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle ilmanlaatuun, ja se eroaa siten Pohjoismaisen ympäristömerkin kaltaisista ympäristömerkeistä, joissa asetetaan enemmän vaatimuksia tuotannolle ja hävittämiselle ja vähemmän vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle sisäilmastoon päivittäisessä käytössä.

Sisäilmastomerkinnällä varustetut tuotteet takaavat näin ollen, että kaikki käytetyt materiaalit on testattu perusteellisesti kaasujen poiston ja vapautumisen sekä ärsytystekijöiden osalta.

Lisätietoja Tanskan sisäilmastosertifikaatista
Puu tuotteissamme

FSC®-sertifioitu puu.

Kaikki tuotteissamme käytetty puu on FSC-sertifioitua, ja vuodesta 2021 alkaen myös kaikki puiset työtasot ovat FSC-sertifioituja, bambua lukuun ottamatta. FSC on Forest Stewardship Council®, kansainvälinen sertifiointilautakunta.

Sertifiointi on takeesi siitä, että keittiössä käytetty puu on tuotettu kestävässä metsätaloudessa ja että se edistää myös paikallisen väestön elintasoa metsäalueilla ympäri maailmaa. 

Lue lisää FSC:stä

Kuka tahansa oletkin -- me voimme auttaa sinua.

— Asunnot ja taloyhtiöt.

Autamme mielellämme, jos taloyhtiösi haluaa remontoida muutaman keittiön tai jos haluat modernisoida kaikki kiinteistösi keittiöt. Vuodesta 1983 lähtien olemme auttaneet julkisia ja yksityisiä taloyhtiöitä modernisoimaan ja kunnostamaan keittiöitään.Toimitamme keittiöitä uusiin hankkeisiin sekä useiden asuntojen ja vuokrakiinteistöjen peruskorjauksiin. Voimme toimittaa ja jopa asentaa suuria määriä nopeasti ja joustavassa aikataulussa. Suuremmissa projekteissa voimme viimeistellä keittiön päivässä.

— Arkkitehdit.

Suunnitteletko laadukkaita koteja? Ilmeen, linjojen ja materiaalien on oltava sopusoinnussa, jotta visiosi herää eloon. Tämä koskee myös keittiötä, joka on tärkeä, keskeinen osa hankettasi ja asiakkaasi kotia. Viikoittaisten toimitusten avulla voimme toimittaa asiakkaillesi heidän unelmiensa keittiön. Ja hän voi hankkia myös yhteensointuvan kylpyhuoneen ja vaatekaapit. Projektisi lähellä olevasta Kvik-myymälästä saat kokeneen kumppanin, joka on auttanut arkkitehtejä löytämään visioihinsa sopivia tanskalaisia design-keittiöratkaisuja jo vuodesta 1983.

-- pienistä rakentajista suuriin urakoitsijoihin.

— Rakentajat ja timpurit.

Etsitkö luotettavaa ja joustavaa kumppania, jolla on vuosien kokemus keittiöiden toimittamisesta yksittäisiin tai pienempiin saneeraushankkeisiin? Johon voit luottaa, että hän hoitaa homman loppuun saakka? Jolta voit pyytää nopeasti korvaavan osan, jos etusarja on vaurioitunut? Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee sinut ja yrityksesi? Paikallinen Kvik-myymäläsi on se kumppani. Vuodesta 1983 lähtien timpurit ja rakentajat ovat tilanneet Kvikiltä laadukkaita keittiöitä asiakkailleen. Lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun, joka tekee asiakkaasi onnellisiksi.

— Urakoitsijat.

Rakennatko laadukkaita koteja ja taloja? Haluatko tarjota korkealaatuisen tanskalaisen design-keittiön, joka tarjoaa vaativille asiakkaillesi mahdollisuuden päivittää parempaan? Meillä on joka viikko toimituksia myymälöihimme nopeaa asennusta varten. Rakennushankkeessa on monia näkökohtia, jotka on sovitettava yhteen, joten ymmärrämme hyvin, että tarvitset tarkkoja toimitusaikoja ja yksityiskohtaisia tarjouksia. Ymmärrämme sen hyvin, koska olemme toimittaneet keittiöratkaisuja urakoitsijoille vuodesta 1983. Lue lisää ja katso, miten voimme auttaa sinua hankkeessasi.