Etusarjojen värit

CIMA -- huippuluokan tammea.

Luulet varmaan tuntevasi tammen - ritarien ajalta peräisin olevan hitaasti kasvavan lehtipuun, joka on muotoilultaan vahva ja massiivinen... mutta sitten tapaat Ciman. Nimi tarkoittaa "huippua", ja Cima on keittiössäsi monessakin mielessä huippua. Erityisesti kevyt, lähes ilmava tunne, joka voi olla vain modernia tanskalaista muotoilua

CIMA

Aitoa tammea -- luonnostaan jaloa.

Tammi on kestävä, ihanan luonnollinen ja aidon tuntuinen, mutta hidaskasvuinen ja kallis. Pyysimme suunnittelijoitamme luomaan massiivitammesta valmistetun keittiön, joka näyttäisi ja tuntuisi todella modernilta, mutta joka silti pitäisi lupauksemme yllättävän edullisista hinnoista. He keksivät Ciman ja erityisen käsityötekniikan, jossa yhdistyvät massiivitammi ja viilu. Täydelliset luonnolliset syyt ja kaunis päätypinta - vai tammea tammen päällä. Tuloksena on Cima, ja haluaisimme, että sinäkin tapaat sen kaikessa luonnollisessa kauneudessaan.

Rivien välissä -- lämmin ja hehkuva.

Sen profiilien ja linjojen käyttö on niin yksinkertaista ja niin täynnä tanskalaiselle muotoilulle ominaista käytännöllistä toiminnallisuutta. Se on selkeä ja geometrinen, mutta silti elävä, koska valo ja varjot leikkivät siinä. Kun tartut kaapinoviin ja laatikkoon, tarttuvat sormesi täydellisesti massiivitammeen, jonka lämpimät puun sävyt levittyvät kuten höyhenet siivissä. Muotoilu on jämäkkä ja itsevarma - eikä vetimettömässä asenteessa edes sanota "ovi" tai "laatikko". Vain luonnollista tammea.

CIMA light oak

11 269 €

Elegantti ilmaisu -- moderni klassikko kaikin puolin.

Ciman erityisen tyylikäs ulkonäkö saavutetaan massiivitammirakenteella, jonka päällä on tammiviilua, joka on valittu huolella siten, että vanhan tammen syiden tyylikkäät piirteet tulevat esiin. Ciman tammen kiinteät, lämpimät sävyt muuttuvat vain lämpimämmiksi, kun yhdistät sen kontrastimateriaaliin.


Lisää esimerkiksi musta keraaminen työtaso tai kokovalkoinen laminaatti – molemmat erottuvat klassisina. Mieltymyksesi ja henkilökohtainen tyylisi ohjaavat sinua, mutta suosittelemme, että varaat tapaamisen ja käyt paikan päällä tutustumassa Ciman vaaleaan tai tummaan tammeen.

Katso kaikki työtasovalikoimat

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

Koe Cima -- tee kotisi näyttäväksi.

CIMA dark oak

10 613 €

CIMA -- huippuluokan tammea.

CIMA light oak

11 269 €

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Katso kaikki keittiömallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Tutustu muihin Kvik-keittiömalleihin.

Katso kaikki keittiömallit