Etusarjojen värit

BORDO – kauneutta ja käytännöllisyyttä yllättävän edulliseen hintaan.

Kuvittele keittiö, joka heijastaa tyyliäsi, kunnioittaa budjettiasi ja suojelee ympäristöä. Tämä on Bordo-elämys, jonka olemme luoneet juuri sinua varten!Bordo tuo tanskalaisen muotoilun kauneuden suoraan kotiisi yllättävän edulliseen hintaan. Se on sekoitus modernia muotoilua ja maanläheisiä värejä, jotka on valittu antamaan keittiöllesi raikas ja ajanmukainen ilme. Ja mikä parasta: kaikki tämä on toteutettu käyttämällä sekä kierrätettyjä että kierrätettäviä materiaaleja. Kun valitset Bordon, teet valinnan, joka on hyväksi sinulle ja maapallolle.

BORDO

Tanskalainen muotoilu -- modernit värit.

Oletko valmis antamaan kodillesi oman ilmeesi? Sukella moderniin Bordo-väripalettiimme. Valikoimassamme on kaikkea mustan tyylikkäästä hienostuneisuudesta, clayn eli saven maanläheisestä lämmöstä, arizona beigen aurinkoisesta viehätyksestä ja sinisen seesteisestä rauhallisuudesta modernin viileään london grey -sävyyn sekä klassiseen valkoiseen. Se on kuin maanläheinen sateenkaari sormiesi ulottuvilla, valmiina muuttamaan kotisi itsesi näköiseksi!

Ultrahimmeä – helppo puhdistaa.

Bordossa on ultrahimmeä kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu pinta, joka hylkii sormenjälkiä. Tämä pinta on kestävämpi kuin maalatut etusarjat. Tämä tekee jokapäiväisestä käytöstä sekä esteettisen että käytännöllisen kokemuksen. Älä huoli vaikka jauhoja roiskuu tai että ovi avataan märin käsin, sillä kaikki pyyhkiytyy pois yhdellä pyyhkäisyllä.

Ilmaise itseäsi – väreillä ja vedinmallistoillamme.

Bordon värit – klassinen black, moderni clay, samettinen arizona beige, rauhoittava blue, tyylikäs london grey ja selkeä white – antavat sinulle mahdollisuuden valita hyvin erilaisia ilmeitä kotiisi. Vetimien avulla voit ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi, oli se sitten moderni, teollinen, klassinen tai minimalistinen. Saatavana on tyylikkäitä yhteensopivia hanoja, joten ilme voi jatkua koko uuden keittiösi läpi. Voit myös yhdistää designin muihin väreihin tai lisätä persoonallisuutta lisäkonsepteillamme, kuten avohyllyillä tai aaltolasivitriineillä.

Tutustu vetimiin täällä

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

Keksimme SeurusteluKeittiön® vuonna 1998 syvästä tietämyksestämme siitä, miten keittiössä eletään elämää. Se jatkuu edelleen vahvana, koska se sopii kaikenlaisiin elämäntapoihin ja koteihin. Mikä tahansa keittiömme voi olla SeurusteluKeittiö®.

Haluatko tietää lisää SeurusteluKeittiöstä®?

SeurusteluKeittiö®

Koe BORDO – kotonasi.

BORDO Clay

3 490 €

BORDO blue

6 418 €

BORDO – kauneutta ja kierrätettyjä materiaaleja todella yllättävän edulliseen hintaan.

BORDO Clay

3 490 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit