BORDO -- kauneutta ja käytännöllisyyttä yllättävän edulliseen hintaan.

Sekä muotoilultaan että väreiltään käytännöllinen ja moderni Bordo edustaa tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Bordo on valmistettu 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, joten se on vastuullinen ja kannattava valinta nyt ja tulevaisuudessa. Itse asiassa, kun on aika hankkia uusi keittiö vuosien kuluttua, 99 prosenttia Bordosta voidaan kierrättää. Vetimien valinnalla voit ilmentää persoonallisuuttasi, olipa tyylisi sitten klassinen, moderni, teollinen tai minimalistinen – vedinmallistossamme on varmasti sinullekin sopiva malli. Bordo voi seistä omillaan yllättävän edulliseen hintaan, ja se on myös täydellinen keittiö yhdistettäväksi jonkin toisen mallin keittiösaarekkeeseen.

BORDO

Tanskalainen muotoilu -- modernit värit.

Musta on perusmusta, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Bordo on aina ollut musta. Musta on sekä näyttävä että neutraali tausta väreille tai näyttävälle esineelle, kuten jonkun muun mallin keittiösaarekkeelle. Ja nyt olemme laajentaneet Bordo-valikoimaa kahdella uudella värillä - modernilla claylla ja samettisella arizona beigellä. Raikas, moderni, aina tyylikäs. Valinta on sinun.  

Ultrahimmeä -- helppo puhdistaa.

Bordossa on erittäin himmeä kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu pinta, joka hylkii sormenjälkiä. Tämä tekee jokapäiväisestä käytöstä sekä esteettisen että käytännöllisen kokemuksen. Älä huoli vaikka jauhoja roiskuu tai että ovi avataan märin käsin, sillä se pyyhkiytyy pois yhdellä pyyhkäisyllä.

Ilmaise itseäsi -- väreillä ja vedinmallistoillamme.

Bordon värit - klassinen black, moderni clay ja samettinen arizona beige– antavat sinulle mahdollisuuden valita hyvin erilaisia ilmeitä kotiisi. Vedinvalikoimamme avulla voit ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi, oli se sitten moderni, teollinen, klassinen tai minimalistinen. Saatavana on tyylikkäitä yhteensopivia hanoja, joten look voi jatkua koko uuden keittiösi läpi. Voit myös yhdistää muotoilun muihin väreihin tai lisätä persoonallisuutta lisäkonsepteillamme, kuten avohyllyillä tai aaltolasivitriineillä.

Koe Bordo -- kotonasi.

BORDO -- kauneutta ja vastuullisuutta aidosti yllättävän edulliseen hintaan.

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit