Esittelymallit

Koska julkaisemme jatkuvasti uusia upeita keittiöratkaisuja, meidän on välillä vaihdettava myymälöiden näyttelykeittiöitä. Ja se voi olla sinun lottovoittosi! Ostamalla näyttelykeittiön voit säästää satoja euroja - upeasta ja korkealaatuisesta tanskalaisesta designkeittiöstä. Usein näyttelykeittiöön sisältyy allas, kodinkoneet ja työtasot, joten voit saada täydellisen keittiön poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Katso nyt myymälöissä myynnissä olevan näyttelykeittiöt. Jos sinulla on kysyttävää näyttelykeittiöstä, ota yhteyttä kyseiseen myymälään.

Miksi valita näyttelykeittiö?

Kun valitset näyttelykeittiön, saat samaa upeaa tanskalaista muotoilua ja korkeaa laatua - vain paljon halvemmalla. Jos sinun on muokattava keittiötä niin, että se sopii täydellisesti kotiisi, voit ostaa lisää kaappeja, laatikostoja ja muita tarvikkeita.

Kaikki tämän sivun kalusteet ovat olleet esillä myymälässä, joten niissä voi olla pieniä käytön jälkiä. Kaikki hinnat koskevat noutoa asianomaisesta myymälästä. Ota yhteyttä myymälään, jos tarvitset apua keittiön asennuksessa tai jos sinulla on kysymyksiä.

PRATO dark grey

9 958 €