X-MODUULI

Tanskalaisten käsityöläisperinteiden – ja suuren väri- ja tyylivalikoiman myötä – X-moduuli tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda persoonallinen vaikutelma kodin kaikkiin huoneisiin. Käännettävät kaksiväriset helattomat liukuovet ilmentävät tanskalaista muotoilua ja käsityötä. Sormiliitoksin kootut massiivitammilaatikot antavat kauniin luonnollisen lookin.

X-moduulin monet yhdistelymahdollisuudet

Liukuovien erilaiset värivalinnat sekä tummaksi petsatusta tai luonnonvärisestä tammesta valmistetut puulaatikot tarjoavat mahdollisuuden koota täysin yksilöllinen kaluste. Ilmettä voi helposti vaihtaa kauden tai mielialan mukaan laatikoita siirtämällä tai kätevästi kääntämällä ovet.  

Valittavana on 120–200 cm leveä X-moduuli. Valitse haluamasi ainutlaatuisista käännettävistä liukuovista – musta, valkoinen, harmaa, tummansininen tai messinginvärinen – ja joko musta tai tummansininen kääntöpuoli. Ja valitse tummaksi petsatusta tai luonnonvärisestä tammesta valmistetut puulaatikot. 

Häivytä keittiön ja olohuoneen välinen raja

X-moduuli keittiökalusteena

X-moduuli voidaan integroida tyylikkääseen Prato-keittiöön, jossa perinteinen muotoilu kohtaa tyylikkään ja minimalistisen ilmeen. Integroituna keittiökalusteena X-moduuli on suunniteltu häivyttämään keittiön ja muun talon väliset rajat luonnollisesti ja hienostuneesti.

Prato on monien mahdollisuuksien keittiö, joka sopii juuri sinun elämääsi, tapoihisi ja makuusi.