Etusarjojen värit

VARIO19 -- vaatekaappitarinasi sankari.

Jos suunnitelmissa oli vaatekaappi, joka näyttää siltä kuin huoneesi olisi syntynyt sen kanssa, Vario19 on sankarisi. Unelmasi vaatehuoneesta tai upeasta avoimesta vaatekaapista, joka on täynnä älykkäitä ratkaisuja -- Vario19:n avulla siitä voi tulla räätälöityä todellisuutta -- ja lupaamme, että yllätyt edullisesta hinnasta, erityisesti räätälöityjen vaatehuoneiden osalta.

VARIO 19

-– uppoudu klassiseen tanskalaiseen muotoiluun.

Vaatehuone vaatii joskus oman huoneen -- mutta saatat huomata, että huoneen nurkka riittää. Keskeinen tekijä on ratkaisu, joka järjestää vaatteesi niin, että vaihtoehdot ovat suoraan edessäsi ja näyttävät kaikki mahdollisuudet niinä aamuina, kun et tiedä, mitä pukea päällesi. Tässä kohtaa Vario19 tulee kuvaan mukaan -- koska haluat viettää siellä laatuaikaa.  Vario19 on suunniteltu niin, että se mahdollistaa suuren vaihtelun ja säilyttää silti mittasuhteensa ja muotoilunsa. Näin voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan vaatekaapin.

-– kaikki omaan tahtiisi.

Tanskalaisen muotoilun ansiosta voit nauttia neliömuotojen yksinkertaisuudesta ja houkuttelevasta toiminnallisuudesta, joka on toteutettu tinkimättömällä ammattitaidolla. Näyttää jopa siltä, että vaatteesi ovat vaatekaapin koriste. Vario on kuitenkin paljon muutakin kuin vaatehuonemateriaalia. Voit rakentaa ja yhdistää sen täysin itsenäiseksi vaatekaapiksi -- jälleen räätälöitynä huoneesi mittojen mukaan.

VARIO19 white

3 603 €

-– yksi ratkaisu, niin monta vaihtoehtoa.

Vario19 pitää todella huolta vaatteistasi, kengistäsi ja arvoesineistäsi.  Vario19:n lisävarusteiden pitkä luettelo sisältää huovalla vuorattuja laatikoita, ulosvedettäviä ripustustelineitä, lokeroita, kenkähyllyjä - sinulla on kaikki unelmiesi vaihtoehdot, ja sen lisäksi, että se esittelee vaatteesi kauniisti, se myös suojaa ja näyttää tavarasi.

Toinen valinnainen lisäosa ovat sivulevyt, jotka voivat tehdä Variosta täysin itsenäisen vaatekaapin. Voit jopa asentaa Smart-liukuovet viimeistelemään tyylikkäästi ulkoasun. 

Koe Vario19.

VARIO19 white

3 603 €

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun.