Uuden keittiön toimitus ja asennus.

CIMA dark oak

10 613 €

Uskomme, että keittiön ostamisen pitäisi olla hieno kokemus alusta loppuun. Kvikissä valitset itse, miten haluat keittiösi toimitettavan ja asennettavan, riippuen siitä, kuinka paljon haluat tehdä itse.  Meillä on kolme palvelutasoa - Tee se itse, Tee se hauskasti ja Tee se helposti.

Toimitus- ja asennustasomme.

Tee se itse

Osaatko käyttää ruuvinväännintä ja vesivaakaa? Jos näin on, hae keittiösi käytännöllisissä litteissä pakkauksissa paikallisesta Kvik-myymälästäsi ja asenna se itse. Sinä määräät tahdin, ja helposti ymmärrettävät ohjeemme opastavat sinua matkan varrella.

Tee se hauskasti

Tämä tapa on tarkoitettu niille, jotka haluavat olla mukana, mutta ehkä koko homma tuntuu hieman pelottavalta. Kasaamme kaikki elementit puolestasi paikallisessa työpajassamme, ja sinä asennat ne itse. Näin voit tehdä osan työstä itse, mutta se ei jää kokonaan sinun harteillesi.

Tee se helposti

Tämä ratkaisu on sinua varten, jos haluat käyttää aikasi muuhun kuin uuden keittiön asentamiseen. Me teemme kaiken puolestasi: kokoamme elementit, toimitamme ne ja asennamme ne. Sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia upouudesta keittiöstäsi!

Saat uuden keittiön 14 päivän kuluessa.

Haluat tietysti uuden keittiön mahdollisimman pian sen tilaamisen jälkeen. Lähtökohtaisesti toimitamme kaikki keittiöt 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tämä johtuu siitä, että meillä on viikoittaiset toimitukset kaikkiin myymälöihimme. 

Toimitusaika voi kuitenkin olla pidempi ruuhka-aikoina ja silloin, kun toimitusketjussa on häiriöitä, joihin emme voi vaikuttaa. Liikkeesi pitää sinut ajan tasalla toimituksesta tai mahdollisista viivästyksistä.

VEDA light oak

10 751 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Työtason toimitus

Työtason valinta vaikuttaa keittiön kokonaistoimitusaikaan. Toimitamme tavalliset työtasot 14 päivän kuluessa. Räätälöityjen työtasojen toimitusaika voi olla 4-6 viikkoa materiaalista ja räätälöintitarpeesta riippuen.

Paikallinen Kvik-myymäläsi antaa sinulle tilauksen yhteydessä tietoa keittiösi, mukaan lukien kodinkoneet ja työtasot, toimituksesta. Ja tiedottaa sinua matkan varrella. 

Löydä paikallinen Kvik-myymälä täältä

Kuljeta keittiösi itse

Useimmat keittiön elementit on pakattu käytännöllisiin, litteisiin pakkauksiin. Ne ovat yleensä kooltaan 50 x 70 cm ja painavat jopa 20 kg. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa paketit itse, ja ne voidaan kuljettaa tavallisessa autossa, mahdollisesti takaistuimet alas taitettuina.

Jos keittiössä on korkeita kaappeja, ne tulevat noin 208 cm:n pituisina pakkauksina. Ja sitten on vielä kodinkoneet, jotka voivat olla raskaita ja tilaa vieviä.  Saatat tarvita perävaunun tai ehkä vuokrata pakettiauton. Ja pyydä muutama ystävä auttamaan sinua raskaissa nostoissa.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €