NOLIAM -- synnynnäinen eleganssi.

Noliam on täydellinen kumppani aamurituaaleihisi - mahdollisesti yhdistettynä värikkääseen altaaseen tai kevyenä kontrastina seinien ja lattioiden tummille sävyille. Noliamin suuri sisäsyvyys sopii täydellisesti kaikkien päivittäisten tarvikkeiden, hiustenkuivaajan tai muiden kauneustuotteiden säilyttämiseen, joten ne ovat käden ulottuvilla peilin edessä.

NOLIAM

NOLIAM -- siisti sisustus kylpyhuoneeseen.

Noliamin minimalismi toimii aina loistavasti, vaikka se ei olisikaan pääroolissa. Noliam on vahva perusta unelmiesi altaalle - ja jos tarvitset inspiraatiota, tässä on yleiskatsaus altaistamme. Voit myös poiketa yhdessä Kvik-myymälöistämme.

 

NOLIAM -- suoraviivainen ilman vetimiä.

Noliam on hyvä esimerkki yksinkertaisesta ja näkyvästä tanskalaisesta suunnittelusta: Integroitu vedin sopii hyvin käteesi ja tekee laatikoihin pääsystä helppoa. Tämä vedin muodostaa leveän linjan ja antaa ilmeelle vahvaa tyylikkyyttä, jolla voit jatkaa koko kylpyhuoneessa.

NOLIAM -- valmis päärooliin.

Noliam on minimalistista muotoilua, mutta se on täysin vastuullinen ja rakennettu kokonaan FSC-puusta - ja kestävät ovet on pinnoitettu kierrätetyllä PET-muovilla.

Yksittäinen kylpyhuonekaappi ei ole Noliamin koko repertuaari kylpyhuoneessasi. Voit helposti täydentää Noliam-kylpyhuonettasi esimerkiksi pyyhekaapilla. Myymälässämme voit saada yleiskuvan omien ideoittesi pohjalta.

Valitsemalla Noliamin sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen, saat yllättävää tyyliä koko kodin sisustukseen - ja vielä yllättävän edulliseen hintaan.

Jos suunnittelet kylpyhuoneesi uudistamista tai jopa laajentamista, suosittelemme, että otat suunnittelijamme mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Tapaaminen on maksuton ja ei-sitova, ja vaikka emme myy suihkuhuoneratkaisuja tai marmorilaattoja, teemme yhteistyötä sekä timpureiden että urakoitsijoiden kanssa, jotka käyttävät tanskalaisia mallejamme työnsä lähtökohtana.

NOLIAM -- ei vain kylpyhuoneeseen.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.