Etusarjojen värit

NOLIAM -- synnynnäistä eleganssia.

Noliam tukee sinua täydellisesti aamussasi tarjoamalla vankan altaan tai muodostamalla kirkkaan kontrastin seinien ja lattioiden tummille sävyille. Noliamin sisällä on paljon syvyyttä ja järjestelykykyä - kaikki päivittäiset tarvikkeet, hiustenkuivaaja tai muut hygieniatuotteet ovat omalla paikallaan odottamassa, että saavat sinut loistamaan peilin edessä.

NOLIAM

NOLIAM -- kylpyhuoneen loistava keskipiste.

Vaikka antaisit sille vain pienen roolin pienessä ympäristössä, Noliamin minimalismi toimii ja antaa tilaa kylpyhuoneesi muille sisustuksille. Aiemmin se on ollut saatavilla vain valkoisena, mutta nyt se on saatavana myös arizona beigen että puun sävyissä 

NOLIAM -- suoraviivainen ilman vetimiä.

Noliam on hyvä esimerkki selkeästä ja suoraviivaisesta tanskalaisesta muotoilusta: Integroitu vedin sopii hyvin käteesi ja tekee laatikoihin pääsystä helppoa. Tämä vedin muodostaa leveän linjan ja antaa ilmeelle vahvaa tyylikkyyttä, jota voit jatkaa koko kylpyhuoneessa.

NOLIAM white

400 €

NOLIAM -- valmis päärooliin.

Noliam on minimalistinen malli, joka on valmistettu kokonaan kestävästä metsätaloudesta peräisin olevasta puusta. Lisäksi se on päällystetty kestävällä kierrätetyllä PET-muovilla.

Yksittäinen kylpyhuonekaappi ei ole Noliamin koko repertuaari kylpyhuoneessasi. Voit helposti täydentää Noliam-kylpyhuonettasi esimerkiksi pyyhekaapilla. Esittelytilassamme voit saada yleiskuvan omien ideoittesi pohjalta.

Valitsemalla Noliamin sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen saat yllättävää tyyliä koko kodin sisustukseen - ja vielä yllättävän edulliseen hintaan.

Haluatko tutustua muihin kylpyhuonemalleihin?

— MILK — yllättävän edulliseen hintaan.

Jos haluat venyttää budjettiasi, Milk on erinomainen valinta.

— KVIKSETS – jos voit käyttää vakiokokoa

Jos voit käyttää vakiokokoja, KvikSets on erinomainen valinta.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.