Etusarjojen värit

SMART -– älykäs valinta vaatekaappiisi.

Tulet hämmästymään, mitä kaikkea liukuovilla voi tehdä. Ne voivat toimia sisäänkäyntinä upeaan vaatehuoneeseesi tai koko seinän kattavana peilinä, joka kätkee vaatteesi turvallisesti piiloon ja saa huoneesi näyttämään suuremmalta. Ja ne liukuvat auki kevyellä liikkeellä. Smart ja DeLuxe ovat kaksi liukuovikonseptiamme, jotka muodostavat räätälöidyn vaatekaappikonseptimme keskeiset elementit. Esittelemme niitä mielellämme - ehkäpä kotonasi?

SMART

SMART -- sopeutuvainen ja nopea oppija.

Jos sinulla on huoneessa erillinen osio tai nurkka, Smartilla erotat sen täydellisesti ja tyylillä. Smart voidaan asentaa myös muihin moduuleihimme - kuten tämä Module 16, josta tulee täydellinen liukuovellinen vaatekaappi. Smart rullaa sujuvasti kiskoilla, ja paneeleja ja vetimiä on valittavissa useita eri malleja makusi ja huoneesi sisustuksen mukaan.

SMART black

1 190 €

SMART -- täydellinen peitetarina.

Sinulla ei varmasti ole mitään salattavaa, mutta toisaalta kodinhoitohuoneessasi saattaa olla. On suuri helpotus, kun voit peittää kaikki tarvittavat laitteistot ja putkistot tyylikkäästi. Smart voi tehdä paljon enemmän. Smart on oleellinen osa räätälöityä vaatekaappikonseptiamme - ja se mahdollistaa mittojen mukaisen rakentamisen. Tarkemmin sanottuna 2,73 metriä kattoon asti - eikä leveyttä ole teknisesti rajoitettu. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa talosi hieman oudot nurkat optimaalisiksi säilytyspaikoiksi. Voit jopa piilottaa pesukoneen ja kuivausrummun Smart-ovien taakse.

SMART -- näet itsesi siinä.

Se ei ehkä näytä parhaita puoliasi – mutta peilillä varustettu Smart voi imarrella sisustustasi ja saada huoneesi tuntumaan tilavammalta. Herää joka aamu täydelliseen selfieen. Saatat tietenkin pitää jostakin muusta kuudesta liukuovityypistä. Kaikki ne antavat takaisin lattiatilan, jonka muut kaapit valtaavat heiluvien ovien vuoksi. Mitä peilin takana on, riippuu sinusta - mutta suosittelemme, että harkitset Vario 19 sisustusta. 

SMART mirror

795 €

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun

Mallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.