Kuinka paljon remonttia keittiösi tarvitsee?

PRATO dark grey

9 958 €

Kun on aika remontoida keittiötä, on tärkeää miettiä, kuinka paljon on todella uusittava. Pitääkö se purkaa kokonaan ja aloittaa alusta, vai riittääkö uusi maalikerros seiniin ja uudet vetimet laatikoihin ja oviin? Tämä opas auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon sinun on todella tehtävä.

Se, kuinka paljon sinun on remontoitava vanhaa keittiötäsi, määräytyy pitkälti keittiön nykyisen kunnon mukaan. Jos työtasot ovat värjäytyneet ja kuluneet ja yksi laatikko putoaa aina, kun yrität avata sitä, sinun on ehkä purettava kaikki pois ja aloitettava alusta. 

Voit kuitenkin ehkä maalata seinät, vaihtaa hanan sellaiseen, josta saat kiehuvaa vettä teetä varten, ja laittaa vetimet raikastamaan ulkoasua. 

Vaikka tarjoamme kauniita uusia tanskalaisia design-keittiöitä, keskitymme myös kestävyyteen, ja mielestämme kestävin keittiö on se, joka sinulla jo on. Jos kyseessä on Kvikin keittiö, voit ehkä vaihtaa ovet ja laatikot uuteen malliin vaihtamatta kaikkea. 

Lue eteenpäin, niin käymme läpi kaikki remontissa huomioon otettavat seikat.

 

Upouusi keittiö vai ei?

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?

Päätä itse, kuinka hyvä nykyinen keittiösi todella on. Mitkä keittiön osat on uusittava ja mitkä voivat odottaa? Kun remontoit keittiötä, voit esimerkiksi vaihtaa kaiken muun paitsi kaapit ja sokkelit. Mitä enemmän haluat vaihtaa, sitä kalliimmaksi se tulee. Uudet kaapinovet, allas ja hana - ehkä uusi kivityötaso? Budjetti kasvaa nopeasti ja lähestyy uuden keittiön hintaa. Mieti koko hanke perusteellisesti läpi ennen kuin aloitat. Saatat itse asiassa huomata, että paras ratkaisu - ja investointi - on ostaa upouusi keittiö.

Tutustu keittiömalleihimme

Tarvitsetko uuden työtason?

Vanhemmissa keittiöissä työtasot olivat usein nykyistä matalammalla. Asentamalla lisäosan ovien ja laatikoiden yläpuolelle voit helposti nostaa työtason itsellesi sopivammalle korkeudelle.

Valittavana on monia työtasoja, ja voi olla vaikeaa arvioida, mikä niistä sopii keittiöösi - tai tarpeisiisi. Ennen kuin aloitat keittiöremontin, saat apua oikean työtason löytämiseen kätevän oppaamme avulla.

Opas täydellisen työtason valintaan
Osana keittiöremonttia

Uudet laatat?

Uudista keittiön ulkonäkö asentamalla uudet laatat. Voit peittää kokonaisen seinän tai vain taustalevyn altaan ja lieden takana. Laatat eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne antavat myös keittiölle persoonallisen ilmeen, ja ne voivat todella virkistää keittiön ulkoasua. Kaikkien saatavilla olevien kauniiden värien, muotojen ja materiaalien ansiosta vain mielikuvituksesi (ja lompakkosi) asettaa rajat keittiön remontin tälle osalle.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

AVOLIA clay

9 766 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Kevyttä keittiöremonttia varten.

Katso kaikki keittiötuotteemme
— Uudet vetimet

Keittiön ovien ja laatikoiden vetimien ja nuppien vaihtaminen on helppo tapa antaa vanhalle keittiöllesi uusi ilme.

— Uusi valaistus

Lisää valaistusta odottamattomiin paikkoihin - kuten pimeiden laatikoiden sisälle - jotta vanha keittiösi toimisi paremmin.

Valkoinen keittiö massiivipuutasolla ja sisäänrakennetuilla laitteilla

Vaihda kodinkoneet

Työtason lisäksi kodinkoneet ovat yksi keittiöremontin tärkeimmistä kohteista. Uudet kodinkoneet voivat kuitenkin viimeistellä "uuden" keittiön. Uusimman tekniikan ja siistien ominaisuuksien lisäksi uudet laitteet ovat yleensä alhaisemmassa energialuokassa kuin vanhat ja maksavat lopulta itsensä takaisin.

Keskikokoiseen keittiöremonttiin.

Katso kaikki keittiötuotteemme
— Keittiöhanat

Jos keittiöremonttiin kuuluu työtason ja altaan vaihtaminen, voi olla hyvä ajatus vaihtaa myös keittiöhana. Se on keittiön käytetyin laite, ja se on yleensä joko kulunut tai vanhentunut. Uusi voi uudistaa koko keittiön ilmeen.

— Uusi allas

Koska allas on työtasossa, se on helppo vaihtaa, jos vaihdat työtasoa. Ehkä haaveilet suuremmasta altaasta tai hauskan värisestä altaasta? Voit tietysti vaihtaa altaan, vaikka pitäisitkin vanhan työtason.

Suureen keittiöremonttiin.

Tutustu keittiömalleihimme
— Työtason vaihtaminen.

Työtaso on yksi keittiön tärkeimmistä elementeistä, ja sitä myös kulutetaan eniten, joten se on luultavasti yksi todennäköisimmistä ehdokkaista uusittavaksi. Siitä voi kuitenkin tulla kallista, riippuen siitä, minkä materiaalin valitset. Mieti materiaalia ja väriä, miten se kuluu, ja pohdi, mikä sopii parhaiten jokapäiväiseen elämääsi.

— Etusarjat.

Jos sinulla on jo ollut Kvik-keittiö, voit luultavasti vaihtaa etusarjat ja laatikot uudempaan malliimme ja saada näin täysin uuden ilmeen.