Noudata vain näitä

7 vinkkiä, joilla keittiö pysyy budjetissa.

Katsotaanpa mitä sinun kannattaa pitää mielessä, jos yrität pitää keittiön hinnan alhaisena. Sekä yksinkertaisia käytännön asioita ja muutamia hyviä niksejä.

Meidän mielestämme laadusta ja hinnasta ei tarvitse tinkiä, kun ostat uutta keittiötä. Saatat kuitenkin yllättyä, kun huomaat, kuinka paljon keittiö voi maksaa, vaikka yrität säästää. Tästä huolimatta kohtuuhintainen keittiö ei ole mahdottomuus, itse asiassa tanskalaisen muotoilun tarjoaminen yllättävän edulliseen hintaan on ikään kuin supervoimamme. Näillä seitsemällä vinkillä voit saada niin paljon vastinetta rahoillesi – vain muutamalla fiksulla valinnalla ja harkinnalla.

Vaihe 1

-- jotkut asiat ovat jo löytäneet paikkansa.

Pidä viemäri, vesi- ja sähköpisteet samoissa paikoissa kuin nykyisessä keittiössäsi. Niiden siirtämisestä voi aiheutua yllättävän suuria kustannuksia, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka moni sähkölaite niihin on kytkettävä! Joten vaihe yksi: pidä keittiön kuori sellaisena kuin se on.

Vaihe 2

-- ole älykäs säilytystilan suhteen, valitse suurempi vaihtoehto.

Harkitse kaappien tyyliä. XXL-mallistomme antaa sinulle 40 % enemmän tilaa, joten ehkä sinun ei tarvitse ostaa niin monta kuin ensin ajattelit. Tämä voi auttaa säästämään rahaa! On sanomattakin selvää, että sinun on mitattava ja oltava varma siitä, mitä tarvitset ja mikä sopii keittiöön. Varmista, ettet osta liikaa.

Vaihe 3
-- materiaaleilla on väliä.

Valitse keittiön materiaalit kestävyyden ja ulkonäön perusteella. Se, mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi muille, joten pohdi tarkkaan, mitkä ovat tärkeimmät tarpeesi. Kalliimpi ei välttämättä tarkoita käytännöllistä, ja edullisempi voi sopia keittiöön paremmin - ja säästää myös rahaa.

Vaihe 4

-- "salaiset" suuret kustannukset.

Näemme tämän kerta toisensa jälkeen, joten pidämme siitä niin suurta meteliä kuin voimme! Työtaso on usein yksi suurimmista (ja unohdetuista!) kustannuksista. Se kattaa lähes koko keittiön, joten sen on oltava suuri kustannus. Tässäkin tapauksessa on tärkeää miettiä, mikä materiaali sopii parhaiten työtasoosi. Hintaerot voivat olla hätkähdyttäviä, joten keskustele keittiöasiantuntijoidemme kanssa siitä, mikä sopii sinulle ja budjetillesi parhaiten. Meillä on täydellinen valikoima kauniita työtasoja, joten valitsitpa minkä tahansa, keittiösi näyttää juuri siltä kuin haluat.

Tutustu työtasovalikoimaamme
Vaihe 5

-- uskallatko tehdä itse?

Jos sinulla on jonkin verran kokemusta tai oikeat taidot, vanhan keittiön purkaminen tai uuden keittiön asentaminen voi säästää paljon rahaa. Itse tekeminen voi olla todellinen vaihtoehto, jolla voit säästää rahaa ja pysyä budjetissasi. Emme voi kuitenkaan korostaa tarpeeksi, että tee näin vain, jos se on todellinen vaihtoehto. Huonosti tehty työ tulee varmasti pitkällä aikavälillä kalliimmiksi.

Vaihe 6

-- kaapit laatikoiden sijaan, yllättikö?

Kaapit ovat usein budjettiystävällisempiä kuin laatikot. Useiden kätevien lisävarusteidemme ansiosta voit varustaa nämä tarpeidesi mukaan. XL-vakiokaappiemme ja suurempien XXL-kaappien ansiosta saat todella enemmän tilaa rahoillesi.

Lue lisää XXL-kalusteista täältä

Vaihe 7
-- metsästä tarjouksia!

Nykyään etsimme aina hyviä tarjouksia. Kolme kodinkonetta kahden hinnalla? 15 %:n alennus kiihkeästi haluamastasi työtasosta, joka oli vähän liian kallis budjettiisi? Aloita keittiöiden tutkiminen hyvissä ajoin, ja toivottavasti löydät hyviä tarjouksia, kun olet vihdoin ostamassa uutta keittiötä.

Kiinnostaako nähdä nykyiset tarjouksemme? Lue lisää täältä