Savo

Savo Design & Technic Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja markkinoi tuotteita, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus. Jatkuvasti kasvavaan tuotemallistoomme kuuluu omien Savo-tuotteiden ohella eurooppalaisia huippubrändejä, kuten BORA.

Ultrakompakti ja tehokas BORA S Pure

Tehokas BORA S Pure voitti Kuluttaja-lehden 2023 liesituulettimella varustettujen alle 80 cm leveiden induktiotasojen testit. Kompakti laite mahtuu pieneenkin keittiöön; vain 60 cm leveään kalusteeseen. Epäsymmetrinen imuaukon ja ilmanohjaimen sijainti maksimoi käytettävissä olevan ruoanlaittotilan.

Savon tyylikkään virtaviivainen 75-sarja

Linjakkaan ohutreunaisesta Savon 75-sarjasta löytyy seinä- ja saarekemalleja sekä omalla moottorilla varustettuina liesituulettimina että ulkoista moottoria ohjaavina DUAL Modular -liesikupuina. Väreinä mattamusta, valkoinen ja ruostumaton teräs.

BORA X Pure

Kohokohtia

Helppo suodattimen vaihto

BORA S Puren ja muiden Pure-sarjan laitteiden tehokkaan aktiivihiilisuodattimen vaihtaminen käy helposti höyrynpoistoaukon kautta. Laatikoita tai sokkelilevyä ei tarvitsee irrottaa lainkaan.

Ajaton ja monipuolinen 79-sarja

Siro I-79 on muotoilultaan ajaton vain 40 cm kapea saarekemalli. Hiljainen A-energialuokan liesituuletin poistaa käryt tehokkaasti. Saatavissa myös DUAL Modular -liesikupu dIH-m79 EC- ja AC-ohjaukseen. Värit mattamusta, valkoinen ja ruostumaton teräs.

Lue lisää

dmTupa AC- ja EC-ohjaukseen

Studiomalli DUAL Modular -liesikupu dmTupa ohjaa sekä EC- että AC-moottoreita. Mattamustassa pieneenkin keittiöön sopivassa laitteessa on Savon kehittämä älykäs ohjelmisto. Saatavissa myös omalla moottorilla varustettu Studio Tupa -liesituuletin.

Lue lisää

Huomaamaton liesituuletin

Yläkaappiin piiloutuva, minimalistinen G-37 liesituuletin antaa tilaa keittiön sisustukselle. Saatavissa myös DUAL Modular -liesikupu dGH-m37 EC- ja AC-moottoreiden ohjaukseen.

Lue lisää