Liebherr

Saksalaisesta insinööritaidosta ei voi puhua mainitsematta Liebherriä. Liebherr on koonnut jo yli 60 vuotta tietotaitoa jäähdytyksestä, pakastuksesta ja viineistä, mikä tekee siitä alansa asiantuntijan. Tutustu tuotteisiin, jotka ovat muun muassa markkinoiden hiljaisimpia ja innovatiivisimpia.

IRDe 5120: Integreret køleskab med fleksibel opbevaring

Käytännöllisyyttä tyylistä tinkimättä. IRDe 5120:ssä säilytys sujuu kuin leikki. Pullokoreissa on runsaasti tilaa pulloille ja tölkeille. Teleskooppikiskoilla varustettu korihylly liukuu pehmeästi ulos, jotta tavaroihin pääsee helposti käsiksi. Kaapin yläosassa on digitaalinen ohjausnäyttö.

Integreret fryseskab med unikke features

NoFrost-teknologian ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan sulattaa pakastinta, sillä NoFrost huolehtii sulatuksesta silloin kun sitä tarvitaan. IceTower voi valmistaa ja säilyttää jopa 5,7 kiloa jääkuutioita. Joustavat laatikot antavat hyvän yleiskuvan kaapin sisällöstä.

Täydellinen kokonaisuus

Huippuominaisuudet

Joustavia ratkaisuja

Ovessa oleva säilytystila ei aina riitä kaikille pulloille. Liebherr on löytänyt ongelmaan täydellisen ratkaisun. Pullokoreissa on runsaasti tilaa juomille, ja voit säilyttää kaapissa vaikka kokonaisen korillisen olutta/virvoitusjuomia.

IRDe 5120

Kestävämpää tuoreutta

Tuoreus on avainsana. Liebherr on keksinyt sen uudelleen patentoidulla BioFresh-teknologiallaan, joka takaa ihanteelliset olosuhteet hedelmille ja vihanneksille. Säilytä elintarvikkeet tuoreina jopa 40 päivää pidempään BioFresh-laatikoissamme.

Læs om BioFresh

Käytännöllistä säilytystä

Hyvä yleiskuva sisällöstä ja mahdollisimman tehokas tilankäyttö. Jokainen laite on mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten. Esimerkiksi pakastepizzat voidaan sijoittaa siten, että kaikki tila hyödynnetään optimaalisesti.

SIFNei 5188

10 vuoden Liebherr-takuu

Liebherr luottaa tuotteisiinsa niin paljon, että tarjoamme laajennetun kompressoritakuun laitteille, jotka rekisteröidään kahden vuoden kuluessa ostopäivästä. Tämä antaa sinulle lisää mielenrauhaa, kun investoit Liebherr-tuotteeseen.

Læs om garantien