Electrolux

For Better Living, designed in Sweden. Uskomme, että paras tapa huolehtia tulevaisuudestamme on välittää siitä, kuinka elämme tänään. Voimme vaikuttaa siihen nyt. Kaikki, mitä teemme, auttaa ihmisiä tekemään elämästään vaivatonta, rikastuttavaa ja kestävämpää.

Mitä kestävä kehitys meille tarkoittaa

Kestävän kehityksen viitekehyksemme — For the Better 2030 — määrittelee, miten Electrolux toimii saavuttaakseen Paremman Yrityksen, Parempien Ratkaisujen ja Paremman Elämän tavoitteet. Lue lisää englanniksi: https://www.electroluxgroup.com/en/for-the-better-22127/

Pure Black Design

Uudistetut mustat uunimme yhdistävät ensiluokkainen musta lasin ja tyylikäs ja hienostuneen syvämusta metallipinnan. Se tuo ajattoman tyylin ja vahvan luonteen keittiöihin ja koteihin.

Pure Black Range

Parhaat ominaisuudet

Liesituuletin Breeze-ominaisuudella

Breeze-toiminto suodattaa keittiön ilman ruoanlaiton jälkeen poistaen samalla viimeisetkin käryt ja höyryt erittäin hiljaisesti ja huomaamattomasti. Nauti ateriasi rauhassa samalla kun keittiön ilma raikastuu hiljaisesti taustalla.

Uuni pyrolyysipuhdistuksella

Pidä uunisi puhtaana helposti pyrolyysitoiminnolla. Uuni kuumenee niin kuumaksi, että rasva ja lika palaa helposti jäähtyneestä uunista poispyyhittäväksi tuhkaksi.

Keittotaso Silta-toiminnolla

Yhdistä kaksi päällekkäistä keittoaluetta yhdeksi suureksi keittoalueeksi, voit käyttää ja ohjata aluetta kuin yhtä. Täydellinen suurille keittoastioille, kuten plancha-grillille ja suurille uunipannuille.

SatelliteClean® astianpesukone

SatelliteClean® pyörivällä suihkuvarrella saat jopa 3x paremman kattavuuden ilman ylimääräistä vettä. Kulmasta kulmaan ulottuva suihkutus varmistaa, että tiiviisti pinotutkin astiat pestään perusteellisesti.