MILK -- perheen rakennuspalikat.

Joistakin väreistä ei voi keskustella - ja Milk tekee kaiken hyvin selväksi. Seurustelukeittiön tulisi tarjota valoisa ja ystävällinen ilmapiiri kaikille perheen sukupolville. Joissakin kodeissa ja tietyissä huoneissa valoisa, yksinkertainen muotoilu on täydellinen viihtyisän keittiökokemuksen luomiseksi. Keittiöhankkeesi jälleenmyyntiarvoa ja tulevia omistajia ajatellen Milk on luultavasti edullisin tapa saada toimiva ja yksinkertainen keittiö, johon kuka tahansa voi samaistua.

MILK

MILK -- tarvitset sitä joka päivä.

Ensinnäkin kaappien XL- tai XXL-koko antaa sinulle 15 % lisää työtilaa ja 40 % lisää säilytystilavuutta tavallisiin keittiömoduuleihin verrattuna. Tämä on meidän standardimme, ja vaikka se ei ehkä kuulostakaan tutulta tällä hetkellä, tulet arvostamaan sitä joka päivä. Milk antaa sinulle itse asiassa samat kaappi-, laatikko- ja organiser-moduulit kuin muissa keittiösarjoissamme, ja yhdistää niiden toiminnot vapauttaakseen tilaa pienimmässäkin keittiössä.

MILK -- loistava idea täydellisestä yhteensopivuudesta.

Emme tietenkään voi ottaa kunniaa valkoisen värin klassisesta luonteesta – mutta yksinkertaisen valkoisen pohjan ansiosta voit ehkä yhdistää Milkin johonkin hieman kehittyneempään. Valkoinen yhdessä mustan kanssa ei ole – jälleen kerran – meidän keksintömme, mutta meillä on upeita mustia työtasoja edistyksellisistä materiaaleista ja pinnoilla, jotka on valittu huolellisesti keittiömallejamme varten. Loistavat ideat ovat kaikki sinusta kiinni – löydät yleiskatsauksen täältä. Milk on myös enemmän kuin valmis edistyksellisille kodinkoneille, kuten integroitu uuni tai liesi – luettele huolellisesti valikoiduista tuotemerkeistä ja malleista löytyy alta.

MILK -- vain tippa vai täysi loraus?

Jos haluat todella valkoisen, Milk-keittiö on itsestään selvä ratkaisu, mutta koska Milk on valkoinen, se sopii myös täydellisesti yhteen minkä tahansa tummemman tai omaleimaisemman keittiösarjamme kanssa - esimerkiksi Cima-saareke tummasta tammesta, jossa on korkeat Milk-kaapit. Milk on täydellinen kumppani keittiössäsi, aivan kuten maito ja keksit.

MILK white

2 918 €

Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Kaikki keittiömallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.