Tutustu franchising-yrittäjiin

Miguel Cabañes Zafon - Kvik Valencia + Kvik Alfafar

Miguel Zafon lupasi ystävälleen, että hän lähtisi hänen kanssaan franchising-tapahtumaan vuonna 2019. Hänen ystävänsä etsi seuraavaa yritystä. Miguel, joka tuolloin omisti IT-alan yrityksen, ei tiennyt, että se olisi alku uudelle yritykselle. Hän avasi Kvik Valencia Sornin pandemian huipulla vuonna 2020 ja toisen myymälänsä, Kvik Alfafarin, vuonna 2023. 

Osti vastikään uuden keittiön

Miguel oli hiljattain ostanut uuden keittiön omaan kotiinsa, joten kun hän näki Kvikin luettelot ja hinnaston, hän tiesi, että meillä oli todella yllättävän alhaiset hinnat. Hän tiesi, että se houkuttelisi hänen potentiaalisia asiakkaitaan.

Hän piti kokonaiskonseptistamme - tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Hän oli vakuuttunut Kvikin tarjoamasta tuesta hänen liiketoiminnalleen - kaunis myymäläsuunnittelu, houkuttelevat tuotteet, digitaalinen markkinointi, joka merkitsi sitä, että hänellä olisi varauksia heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja viikoittaiset toimitukset, joiden ansiosta hän pystyy valmistamaan asiakkaidensa unelmien keittiöt paljon nopeammin kuin kilpailijansa.

Mies, jolla on suunnitelma

Miguelilla oli paljon kokemusta yrityksen johtamisesta, ja vaikka hän ei tiennytkään paljon keittiöistä, hän tiesi, että avain uuden yrityksen menestykseen olisi löytää oikeat ihmiset tiimiinsä.

Kun hän oli koonnut myymälään vahvan myyntitiimin, hän keskittyi varastoonsa. Siellä asentajat kokoavat keittiöt ja varmistavat, että asennus asiakkaan kotona sujuu ongelmitta. 

Kyse on kahdesta erityyppisestä tiimistä, ja Miguel tiesi, että liiketoiminnan molempien puolien oli oltava kunnossa, joten hän valitsi tiiminsä huolellisesti ja jakoi visionsa heidän kanssaan. 

Kuuntele Miguelin tarina podcastissamme

Halusin vain muutosta, ja Kvik oli mielestäni oikea paikka, koska siinä yhdistyvät rakastamani muotoilu, keittiöt ja ruoanlaitto sekä moderni lähestymistapa asiakkaisiin.

— Miguel Zafon — Kvik Valencia & Kvik Alfafar

2 myymälää oli aina suunnitelmissa

Miguel avasi ihastuttavan pienen myymälänsä kaupungin sydämeen syksyllä 2020, mutta suunnitelmissa oli aina avata suurempi myymälä Alfafariin, Valencian alueelle. Kaupungissa sijaitsevan pienen myymälän oli tarkoitus olla satelliitti, mutta olosuhteiden vuoksi se avattiin ensimmäisenä. Miguel ja hänen tiiminsä myivät ensimmäisen vuoden aikana yli 200 keittiötä pienestä myymälästä.

Paljon suurempi Alfafar-myymälä avattiin syksyllä 2023. Se on uusi ja kutsuva myymälä, jossa on paljon tilaa epävirallisemmille keskusteluille, tilava Design Zone, jossa asiakkaat voivat tutustua materiaaleihin, ja alue, jossa lapset voivat leikkiä vanhempiensa keskustellessa keittiöistä. 

Ole kuin Miguel – liity mukaan jo tänään!

Aloita oma Kvik-matkasi ja ole osa voittavaa konseptia. 

Hae nyt