Tutustu franchising-yrittäjiin

Ralph & Mai Nissen — Kvik Hamburg Altstadt

Tanskalaispariskunta Ralph ja Mai Nissen kasvoivat alueella, johon Kvik perustettiin, joten kun he näkivät, että olimme avaamassa myymälää Saksan markkinoille, heillä ei ollut epäilystäkään siitä, etteivätkö Kvik-franchising olisi heille sopiva vaihtoehto. He eivät myöskään pelänneet olla ensimmäisiä – päinvastoin, he olivat innoissaan siitä.

Juttelimme heidän kanssaan heidän kauniissa näyttelytilassaan Hampurin sydämessä, kun heidän matkastaan on kulunut hieman yli vuosi.

Kodin tarvikkeista keittiöihin

Ennen ensimmäisen Kvik-myymälän avaamista Saksaan Ralph ja Mai johtivat useita Søstrene Grene -myymälöitä. Vaikka heillä ei ollut tietoa keittiöiden myynnistä, heidän kokemuksensa myymälän pyörittämisestä ja vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa tekivät heistä ihanteellisia ehdokkaita. 

Laajan koulutusohjelmamme ja lahjakkaan vähittäismyyntikonsultin tuella he oppivat nopeasti suunnittelemaan ja asentamaan keittiöitä asiakkailleen. 

Miten kaikki alkoi

Vuoden 2021 alussa Ralph ja Mai miettivät, mitä seuraavaksi. Ralph huomasi LinkedInissä toimitusjohtajamme Jens-Peter Poulsenin viestin, jonka mukaan Kvikillä oli suunnitelmia avata myymälä Saksassa, ja keskusteltuaan pikaisesti Main kanssa hän lähetti Jens-Peterille viestin LinkedInissä.

Viikkoa myöhemmin he olivat Tanskassa puhumassa tiimin kanssa mahdollisuudesta. 

Kuuntele heidän koko tarinansa podcastissamme

Sinun on pantava kaikki likoon, jotta voittaisit.

— Ralph Nissen
Franchising-yrittäjä Kvik Hamburg Alstadt

Myymme konseptia - emme tuotetta

Ralphia ja Maita houkutteli suurelta osin Kvikin koko konsepti. Meillä on huolellisesti kuratoitu valikoima tanskalaisia design-keittiöitä. Pysymme ajan hermolla ja kuuntelemme mitä asiakkaamme etsivät, ja tarjoamme ajattomia malleja, värejä ja pintoja, joita ihmiset haluavat. 

Lisäksi tarjouksemme ovat läpinäkyviä - asiakkaat tietävät tarkalleen, mitä he saavat rahoillaan. Ralph ja Mai tunsivat, että tämä tapa tehdä liiketoimintaa vastasi heidän arvojaan. 

Ole kuin Ralph & Mai – liity mukaan jo tänään!

Aloita oma Kvik-matkasi ja ole osa voittavaa konseptia. 

Hae täällä