Valmista seuraavia sukupolvia ajatellen

Kestävän kehityksen missiomme.

Me teimme sen!

Hiilipositiivinen vuodesta 2021.

Olemme kunnianhimoinen yritys kaikessa toiminnassamme, mutta erityisesti vastuullisuuden osalta. Harjoitamme jatkuvaa innovointia toteuttaaksemme missiomme, eli tarjotaksemme sinulle laadukasta tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Lähestymistapamme on sama vastuullisuustyössämme. Tuotannostamme Tanskan pääkonttorissamme tuli CO2-positiivista vuonna 2021, ja työskentelemme ahkerasti toimittajiemme kanssa pyrkiessämme kohti tavoitettamme, jonka mukaan koko toimitusketjustamme tulee hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. 

Lue lisää hiilipositiivisuutta koskevasta tavoitteestamme

Käytämme

-- vastuulliset litteät paketit.

Tehokas kuljetus litteissä pakkauksissa on konseptimme keskeinen osa. Kokoamme keittiömme lähelläsi olevassa Kvik-myymälässä, kun alan standardi on koota tehtaalla. Litteisiin pakkauksiin perustuva logistiikkaratkaisumme vähentää hiilidioksidipäästöjä, koska voimme kuljettaa kuusinkertaisen määrän keittiöitä jokaisella kuorma-autolla.

Lue lisää toimitus- ja asennuspalvelustamme
Tuotteemme on

-- suunniteltu kestämään.

Teemme ajatonta tanskalaista muotoilua vastuullisesti hankituista laadukkaista materiaaleista. Pitkät takuumme heijastavat vahvaa uskoamme pitkäaikaisiin tuotteisiin. Keittiöissämme muotoilu ja toimivuus ovat aina täydellisessä sopusoinnussa antaen sinulle vastuullisen valinnan, josta on sinulle iloa ja nautintoa monien vuosien ajan. Kaikki parhaat muistosi syntyvät siellä, kotisi sydämessä.

Mallit
Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

Askeleemme kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

— -- kierrätetyt tuotteet.

Pyrimme käyttämään ainoastaan vastuullisia ja mieluiten kierrätettyjä materiaaleja. Vuoden 2020 lopusta lähtien kaikki kalvopäällysteiset etusarjamme on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Tämä tarkoittaa, että kierrätämme vuosittain 10,5 miljoonaa muovipulloa ja muutamme ne pitkäikäisiksi kulutustavaroiksi. Vuoden 2021 aikana aloimme käyttää kierrätettyä MDF:ää keittiön etusarjojen ytimessä.

— -- uusiutuva energia.

Vuodesta 2019 lähtien kaikki tehtaidemme ja toimistojemme sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä ja kaikki lamput on vaihdettu LED-lampuiksi energian säästämiseksi. Nämä muutokset ovat vähentäneet energiankulutustamme merkittävästi.

Olemme osa FSC:tä

-- vastuullinen puu.

Aloitimme FSC-sertifioidun puun käytön valituissa tuotteissa vuonna 2013. Olemme sitoutuneet vastuulliseen metsätalouteen ja kesästä 2020 lähtien käytämme vain sertifioitua vastuullista puuta kaikissa keittiöissämme, kylpyhuoneissamme ja vaatekaapeissamme.

Lue lisää FSC:stä

Kvikin tuotannosta tuli hiilipositiivista vuonna 2021.

Valitsimme neljä YK:n kestävän kehityksen tavoitetta.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG) on 17 maailmanlaajuisen tavoitteen kokoelma, jonka tarkoituksena on olla "suunnitelma paremman ja vastuullisemman tulevaisuuden saavuttamiseksi kaikille". Olemme päättäneet keskittyä neljään tiettyyn tavoitteeseen – ja olemme omistautuneet muuttamaan tapaa, jolla teemme liiketoimintaa.

Kvik keskittyy erityisesti neljään tavoitteeseen:

Tavoite #8: Ihmisarvoinen työ ja talouskasvu
Tavoite #12: Vastuullinen tuotanto ja kulutus
Tavoite #13: Ilmastotoimet
Tavoite #16: Rauha, oikeus ja vahvat instituutiot

Ballingslöv International AB:n vastuullisuusraportti 2022.

Olemme osa ruotsalaista Ballingslöv International AB -konsernia. Ballingslöv International AB julkaisee vuosittain vastuullisuusraportin, jossa kuvataan kaikkien sen alaisuudessa toimivien yritysten aloitteita ja edistymistä.

Lue koko raportti täältä