AVOLIA clay

9 766 €

Keittiö, jolla on hyvät aikomukset

– vaatii sertifikaatteja

Forest Stewardship Council®

FSC® on voittoa tavoittelematon metsäsertifiointijärjestelmä ja maailman johtava kestävän metsänhoidon järjestö. Otimme FSC®-sertifioidun puun käyttöön malleissamme ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja nykyään kaikki tuotteemme on valmistettu vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä peräisin olevasta materiaalista.

FSC®:llä on 10 perusperiaatetta, joihin kaikki FSC®-metsäsertifioinnit ympäri maailmaa perustuvat. Näiden periaatteiden avulla FSC® asettaa vaatimukset sosiaalisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti vastuulliselle metsänhoidolle. Tämä tarkoittaa, että metsät saavat tarvitsemansa ajan uudistua, jotta maailman metsät kukoistavat myös meidän jälkeemme. Myös kasvistoa ja eläimistöä suojellaan, ja metsissä ja niiden ympäristössä asuvia paikallisyhteisöjä kunnioitetaan ja niiden oikeudet turvataan. Metsätyöntekijöille maksetaan reilua palkkaa ja heillä on turvalliset työolot. 

Lisenssikoodimme on FSC® C104647 

Haluatko tietää lisää FSC®:stä?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten käytämme FSC-sertifioituja tuotteita.

Laadunvarmistusosastomme

Dennis Frank Brokholm, Quality Assurance

Puhelin: +45 +45 20 98 12
Sähköposti: dbr@kvik.com

Forest Stewardship Counselin edustaja

Loa Dalsgaard Worm

Puh: 28 78 08 19.
Sähköposti: loa@fsc.dk 

Sisäilmastomerkintä

Tuotteillemme on myönnetty Tanskan sisäilmastosertifikaatti. Sisäilmastomerkinnällä varustetuissa tuotteissa kaikki käytetyt materiaalit on testattu laajoissa testeissä haihtumisen ja ilmaan vapautumisen sekä ärsytystekijöiden osalta. Tämä takaa sinulle paremman sisäilmaston, kun valitset meidät keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Sisäilmastomerkintä asettaa vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle ilmanlaatuun, ja se eroaa siten Pohjoismaisen ympäristömerkin kaltaisista ympäristömerkeistä, joissa asetetaan enemmän vaatimuksia tuotannolle ja hävittämiselle ja vähemmän vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle sisäilmastoon päivittäisessä käytössä.

Sertifikaatti nro 110

Lisätietoja Tanskan sisäilmastosertifikaatista
Olemme sertifioitu

– Great Place to Work®

Emme vain myy keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja. Luomme ympäristön, joka mahdollistaa innovoinnin, yhteistyön ja kasvun. Salainen ainesosamme? Kukoistava yrityskulttuuri, jossa arvostetaan työntekijöitämme ja heidän ainutlaatuista panostaan. Täällä et ole vain työntekijä olet osa kulttuuriamme. Juhlimme voittoja yhdessä, opimme takaiskuista ja kasvamme yhdessä, jotta voimme luoda kukoistavan yrityskulttuurin, joka pyrkii olemaan loistava työpaikka työtyytyväisyyden, tasa-arvon ja tietysti turvallisuuden kannalta.

Mittaamme järjestelmällisesti suoritustamme henkilöstökyselyjen ja henkilökohtaisten keskustelujen avulla, koska uskomme jatkuvaan parantamiseen. Kuuntelemme tiimiämme, arvostamme heidän näkemyksiään ja luomme tilan, jossa jokaisen ääni on tärkeä. Tämän ansiosta olemme sertifioitu Great Place to Work®.

Ole osa tiimiämme
93 % työntekijöistä on sitä mieltä, että tämä on kaiken kaikkiaan hyvä työpaikka.
Great Place to Work ®

Kvikin keittiöt voivat olla erimuotoisia, mutta niillä on yksi yhteinen piirre: kaikki niissä käytetty neitseellinen puu on sertifioitua. Käytämme kahta eri maailmanlaajuista sertifiointielintä, FSC® ja PEFC™, jotka pyrkivät edistämään maailman metsien ympäristön kannalta tarkoituksenmukaista, sosiaalisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa hoitoa.

Otamme aktiivisen askeleen siihen suuntaan, että voit olla ylpeä uuden keittiösi materiaaleista, valitsitpa minkä tahansa mallin tahansa. 

Haluatko lukea lisää keittiöistä, joilla on hyvät aikomukset?