Luonnolliset, kierrätetyt materiaalit — inspiraatiomme vihreään keittiöön.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

8 593 €

Vihreä väri tuo luonnon keittiöösi ja antaa sille raikkaan ja rentouttavan tunnelman. Myös vastuullisuus on tärkeää ottaa huomioon, ja ympäristöystävällisten materiaalien ja laitteiden sisällyttäminen keittiöön voi auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia. Joten tuo vihreä keittiöösi ja osoita samalla rakkautta planeettaamme kohtaan!

Vihreä keittiö on edelleen suosittu valinta niille, jotka haluavat luoda raikkaan ja kutsuvan tilan. Vihreä väri yhdistetään luontoon, kasvuun ja tasapainoon, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tuoda rauhaa ja harmoniaa keittiöönsä – vaivattomasti.

Tuo luonto sisälle

Luonnon tuominen sisälle vihreällä keittiöllä on erinomainen tapa luoda rauhoittava ja virkistävä tunnelma kotiisi. Käyttämällä vihreää väriä ja luonnon inspiroimia elementtejä voit luoda tilan, joka edistää harmoniaa, tasapainoa ja yhteyttä luontoon.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Valmistettu kierrätysmateriaaleista

Vastuullisuutta ja ympäristöystävällistä asumista painotetaan yhä enemmän, ja vihreä ja vihreäsydäminen keittiö on erinomainen tapa osoittaa rakkautesi ympäristöä kohtaan. Valitse kalusteisiin kierrätettyä puuta, ja käytä energiatehokkaita laitteita luodaksesi tilan, joka on sekä kaunis että ystävällinen planeetalle. Vihreä värimaailma auttaa jatkuvasti muistuttamaan meitä luonnonvarojen säilyttämisen ja planeettamme suojelun tärkeydestä. Lisäksi se näyttää upealta!

Tiesitkö että Veda on maailman ensimmäinen keittiö, jossa on kierrätettyä MDF:ää? Sekä Vedan että Veda Touchin ydin on kierrätettyä puukuitua, joten ne ovat vastuullisia sisältä ja ulkoa.

Lue lisää vastuullisuudesta

Tutustu vihreisiiin keittiöihimme

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

8 593 €

VEDA Touch green

2 617 €

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

Virkistävää vaihtelua

Klassista valkoista keittiötä on pitkään suosittu sen puhtaan ja raikkaan ulkonäön vuoksi. Joillekin valkoinen voi kuitenkin joskus tuntua steriililtä ja vailla persoonallisuutta. Lisäämällä keittiöösi vihreän sävyjä voit välittömästi antaa keittiöllesi lämpöä, syvyyttä ja luonnetta. Vihreä tuo tilaan elämää, herättää uudistumisen ja kasvun tunteita säilyttäen samalla hienostuneen ilmapiirin.

Älä lopeta kaappeihin - ripusta kasveja, istuta tuoreita yrttejä ikkunalaudalle tai näkymä villiin puutarhaan lisäävät keittiöösi vihreyden elementin.