4 vinkkiä keittiön päivitykseen.

Vastuullisin valinta on säilyttää nykyinen keittiösi ja päivittää se! Olemme keränneet 4 vinkkiä siitä, miten voit antaa keittiöllesi raikkaan uuden ilmeen, jotta se kestäisi vielä muutaman vuoden.

Jos haluat todella saada vastuullisen keittiön, katsele nykyistä keittiötäsi ja mieti, mitä päivityksiä voit tehdä, jotta voit nauttia siitä vielä muutaman vuoden ajan. Vaikka liiketoimintamme koostuu uusista keittiöistä, suhtaudumme vastuullisuuteen niin vakavasti, että haluamme auttaa sinua saamaan nykyisestä keittiöstäsi enemmän irti. Katsotaanpa siis, miten voit päivittää keittiöllesi muutaman ikävuoden lisää.

1. Vaihda yksityiskohdat

Tutustu keittiösi yksityiskohtiin nähdäksesi, mitä pieniä muutoksia voit tehdä. Vaihtamalla vetimet messingistä valurautaan tai ehkä vaihtamalla laatikoiden välisen listan väriä voi tehdä suuren eron. Lisää sitten tarvikkeita, jotka korostavat uutta tyyliä tai väriä, jonka olet lisännyt.

KVIK-VIHJE

Olemme laajentaneet vedinvalikoimaamme ja vetimettömissä keittiöissämme on yksityiskohtia, jotka voit vaihtaa helposti ja nopeasti saadaksesi aivan uuden ilmeen.

Tutustu vedinmallistoihimme

2. Vaihda vain etusarjat

Tutki voitko säilyttää kaapit ja vaihtaa vain etusarjat. Ota kuvia ja mitat ja piipahda keskustelemassa paikallisen keittiöasiantuntijan kanssa selvittääksesi sen. Jos sinulla on jo Kvik-keittiö, muutos pitäisi olla mahdollista tehdä.

KVIK-VIHJE

Jos haluat päivittää sisäpuolelta, kokeile sisälaatikoitamme lisää säilytystilaa varten tai lisää älykkäitä ulosvedettäviä hyllyjä kulmakaappeihin.

Varaa aika lähelläsi olevasta myymälästä

3. Vaihda työtaso ja allas

Työtaso ja allas ovat loppusilaus, ja ne keittiön osat, joita käytetään eniten. Vaihtamalla työtason annat keittiölle uuden, raikkaan ilmeen. Muista, että puu ja laminaatti ovat vastuullisimmat työtasovalinnat, ja laminaatti ylivoimaisesti taloudellisin.

KVIK-VIHJE


Tutustu 2 cm:n massiivipuutyötasoomme uudella Supreme-käsittelyllämme. Se on vallankumouksellinen uusi käsittely, jonka ansiosta puinen työtasosi kestää tahroja ja kulutusta vuosia. Ja se vaikuttaa merkittävästi keittiön käyttöikään.

Tutustu työtasoihin täällä

4. Valitse uusi tyyli

Uusi valaistus, avohyllyt, joissa on esillä tarvikkeita, uusi välitilan tausta tai uudet värit seinillä voivat muuttaa keittiön ulkoasua ilman, että varsinaiseen keittiöön tarvitsee vaihtaa mitään.

KVIK-VIHJE

Tiesitkö, että meillä on kattava valikoima tanskalaisia designesineitä, joilla voit lisätä keittiöösi tyyliä.

Tutustu tanskalaisiin designesineisiin

Haluatko tietää enemmän?

— Puhu keittiöasiantuntijoidemme kanssa.

-- ja löydä vastuullisin ratkaisu projektiisi.

— Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme.

-- lue mitä olemme tehneet ja mitä suunnitelmia ja tavoitteita meillä on lähitulevaisuuden suhteen.