Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

Projektimyyti

Asunnot ja taloyhtiöt.

Autamme mielellämme, jos taloyhtiösi haluaa remontoida muutaman keittiön tai jos haluat modernisoida kaikki kiinteistösi keittiöt. Ja muista, että myymme myös kylpyhuoneita ja vaatekaappeja! Vuodesta 1983 lähtien olemme tehneet yhteistyötä julkisten ja yksityisten taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa asuntojen nykyaikaistamiseksi ja kunnostamiseksi.

Vastaus kysymyksiisi.

Teemme yhteistyötä erilaisten julkisten ja yksityisten taloyhtiöiden ja kiinteistönhoitoyhtiöiden kanssa kokonaisten keittiökorttelien kunnostamiseksi. Yhteistyö paikallisen myymälän kanssa tarkoittaa, että sinulla on helppo pääsy myymälän työpajaan, varastoon ja viikoittaisiin toimituksiin, jotta voit toimittaa ajoissa ja aikataulussa. Tiedämme, että sinulla on kysyttävää siitä, miten tämä toimii.

Kvik tarjoaa erinomaisia ratkaisuja meille ja asiakkaillemme.

— Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Tutustu tuotteisiimme.

Näe kauniit tuotteemme! Ne ovat juuri sitä, mistä asiakkaasi unelmoivat. Anna meidän auttaa sinua antamaan heille unelmiensa keittiö, kylpyhuone ja vaatekaappi.

Tutustu meihin paremmin.

— Lisää meistä.

Lue lisää historiastamme, arvoistamme ja tutustu yrityksen faktoihin. Olemme toimineet vuodesta 1983, emmekä ole menossa minnekään.

— Projektimyyti.

Lue lisää Projektimyyti.